Osobně se mi líbí víc ten celo plech ale i plachťák by mi stačil :lol: Díval sem se po discích a pneu 1.55 a mam už pár favoritů. Dnes sem nalakoval zadni naraznik na černo a teď chci ještě stihnout tu masku.
rc-vitek - Chtěl bych sehnat ještě jednu kastlu Samuraie ale je to poměrně oříšek ..
No pasuje na Tamiya M-kový šáska, jak už sem psal - Šířka je 18cm ,délka 33,5cm, výška 19,5cm a rozvor 21 cm..Když to porovnám s Pajerem ,tak je sumík o kousek menší, jak reál 1:1 :) Takže se to asi dá počítat jako desetina ..
Ruzabmx píše:Nevím jestli sem to dal včera do správné sekce tak to zkusim hodit sem.. (Prosím ať admin smázne téma v Losi Team Crawlers)
Jen jsem reagoval na tvůj příspěvek, nic jiného v tom nehledej. Mě osobně se líbí jak si to namaloval a já bych to určitě nezvládl jen tak vyfiknout, myslím třeba tu masku :FINE:
Tak sem z litru přesedlal na třináctikilčo :) , dnešní test ride + par foteček a 3 videa .. ->
Nová maska na místě, je udělaná ze zbytečků psh, nevím kdo jakou má stím zkušenost ale pro mě to bylo celkem peklo.Nejdřív byla jen kreslená štětcem ale to se mi ňák nelíbilo a bylo to takovy nemastny/neslany..Včera po dobrým cigárku a pár kusech se mi to zdálo lepši, ale i tak sem spokojenej. Dal bych si za ten výkon tak za tři :lol: