ESE asi nejlepší volba, neskutečně to funguje bez nějakých úprav, jen nevím Honzo jak s tím motorem takhle se vrátíš mezi driftaře jen s tím rozdílem že ty drifty budou asi už nekontrovatelný 9,5 je už až dost, ale sám jsem na to zvědav,
Balů ty ses zbláznil, ne ??? Přijde krabice s novou károu a já pujdu na bazén ? Sem už Lucii vysvětlil, že mám něco strašně důležitýho a že se uvidíme až v neděli večer.
Pitrísek: jojo ESE. Přesně to co má Balů.
Matěj: no když ten motor 6T bude moc, tak tam dám něco jinýho. Nějakou 9,5 nebo 10,5 doma mám. Ale já bych to fakt chtěl postavit hodně do hardcore. Takže driftů se nebojim. Spíš se bojim přehřívání motoru. Tak už sem našel nějaký hliníkový věci kolem motoru, co trochu povedou teplo, tak to nejdřív testnu a pak se uvidí.
Jo jinak teď mi volali z PPL. V 10hod ti tu máááááám :FINE:
MRAK a ostatní rejpalové: Kdybystě se líp učili a nekouřili za školou, tak ste mohli bejt taky zbytečně nechutně bohatý zmrdi :-D :-I :YOP: :FINE:
Jak se naskytne možnost do něčeho nacpat nějakej brutální pohon, tak to tam prostě nacpu, ať se děje co se děje. Prej sem schopnej nacpat krávu do králíka :D
Tak se musíš přestat kamarádit se špatnejma lidma :-D
Jak se naskytne možnost do něčeho nacpat nějakej brutální pohon, tak to tam prostě nacpu, ať se děje co se děje. Prej sem schopnej nacpat krávu do králíka :D
Krabice s hromadou šedivejch dílů. Čirá kastle, na muj vkus až moc měkká. Ale až strašně se mi líbí, že to bude kus pořádně velkýho auta.