Ahoj, mám tu taký problémek ... :| Nechal jsem si zaplou buggynu a trošku se mi nafoukla lipolka... Co mám dělát ...? Tady na fóru jsem viděl něco o chvilce nabíjení na NiMh mód, ale protože a poněvač nemám takle chytrou nabíječku to udělat nemůžu... Mám ji dát normálně nabít? Nebo ji rovnou hodit do koše...? Prosím o rady... Díky.
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
Ahoj záleží na tom jak moc se nafoukla a jak hodně si jí vybil.Jestli jde nabít normálně na lipo mód s balanerem,tak jí nabij a pokud není nafouklá až moc tak bych jí normálně používal.
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
No fuj,ošklivější jsem neviděl............... :lol:
By člověk nevěřil, kam až se fotky dostanou.Jednou jsem narazil na stránky nějakýho Maďara a našel tam svýho defa.Je fakt,že jsem jich už pěknou řádku nasekal do netu.Rozhodně mi ale nevadí,když je někdo použije.
caute, po dlhsom case som vytiahol nejake 9g serva co som niekedy mal na lietadle. Skusil som ich, ci funguju ale dva "cukaju". Niekde sa to tu riesilo ale pozeram, ze to tu je trocha zreorganizovane, tak sa mi to nepodarilo najst (od poslednemo modelu som mal trocha nervy tak som si dal mensiu pauzu :D ). Chcel by som zasa nieco pospekulovat. Vdaka za pomoc ;)
Hoši asi blbá otázka ... co by mohl člověk zajímavého podniknout v Praze, když tam bude celý den sám? :lol: jedu tam ve středu na System of a down a někde asi přenocuju ... no když už tam budu, něco bych polítal. Přažský hrad a celej ten okruh jsem proběhl nedávno, co dál ... ? :mrgreen:
Záleží na co bys měl náladu, ale.... -když bude hezky, tak se rozhlédnout do daleka ....Žižkovský vysílač, Petřín -Letecký muzeum - Kbely -Vítkov (rozhled+památník) -NTM na Letný a pak tamtéž jedno vychlazený s výhledem na Vltavu a na Prahu
8) Pedro ze žižkova doporučí na prvním místě žižkov :-D ale jo, žižkov je fajn, sou tam Pepíci
NTM je dobrý, nedavno jsem tam vytáh rodinu, měli tam zrovna nějaký fajnový Ferrárka - dokonce šumiho volítanou kombošku, monopost asi 2001 tušim (kucí, ty vole 12 let vývoje - kde to "na živo" musí bejt neska!) a Barikelovo volant, ta expozice dopravy je nejzajímavější - a jestli Tě bere modelařina obecně, tak je tam tři prdele modelů aut, letadel, třeba naprosto brutální zmenšenina nějakýho zdravotnickýho prvoválkosvětovýho vagónu, v patrech pak mostní konstrukce, můžeš si tam sednout a hrát si s merkurema pak tot am nechat vystavený, můžeš mít svoje dílo v národním technickým muzeu, moje žna mě odsud vyhazovala hned několikrát..
Ale zbytek stojí už za prd, ale stejně to zabere v chodbě jim stojí přes tři patra urychlovač částic, ten je taky good. Vydá to na půl dne s prstem v nose.
Doporučuji já, absolutní nepražák. Taky tvrdí, že tam maji metro, ale já chodil všude a nikde sem ho neviděl. Lidi říékali "tady, hned zarohem", no a nikdy sem ho neviděl. Někdy ti taky lidi na něco odpoví slovama, který si v životě neslyšel, nerozumíš jim - nevíš, jestli označují místo, věc nebo situaci - a oni to nedovedou říct jinak. Taky to tam smrdí, ale jinak je v Praze fajn.
Ale jestli chceš fakt něco hustýho, tak se na pražáky vyser a di rovnou do ZOO. Tam můžeš bejt celej den - maji tam pivo, klobásu, lachtany, co dělaji kotrmelce, stádo žiraf a lemuři jako obvykle chodí na zmrzlinu. Maji tam nadrženýho slona a vůbec je to fajn.
Jo, pražské zoo je taková oáza klidu, to pravé zoo je spíš venku kolem :lol: To technický muzeum není špatný nápad, sám jsem tam už dlouho nebyl. System of a Down, to je nějaký dixík, ne? 8)
Tak hoši díky za tip. ZOO i muzeum asi nestihnu za jeden den co? nebo že bych jel na tři dny ... :-p jsem se obával jak budu muset kmitat po celé Praze tam a zpátky a všechno je relativně blízko u sebe ... teda na mapě mi to tak připadá, všechno se točí kolem takového toho vltavského obloučku :mrgreen: a koncert je v Holešovicích ... no tak to tam nějak poběhám. Aspoň zas nějaká kultura :lol: díky ... nevím co je dixík ale System of a down se po pěti albech stali takovou malou rockovou legendou ale rozpadli se v 2006 a teď je to takové comeback turné... no je to taková všehochuť nu-metalu, hardcoru s různými etno prvky a tak nějak vlastně všeho ale je to bomba pecka a od šesté třídy tím žiju no a teď jsou hýr po snad patnácti letech tak si plním klukovský sen 8)
System of a Down samozřejmě znám. To, že jsem pětkrát starší než ty, swiňáku, neznamená, že jsem mrtvej 8) Asi nejvíc se mi líbí Toxicity a Hypnotize. Tak si ten koncert užij. A tady máš pořádný dixík >>> http://www.youtube.com/watch?v=pnPVExzm0DY