..Moje pani potřebuje dycky půl dne trávit v Ikee tak to mam možná trochu zkreslený. Bacha na barandovskej most, tam se nikdy zdravýmu člověku nemůže podařit odbočit správně. Tam vůbec nechoď.
no jasný, dixík, třeba i takovej Mládek než mu umřel Pešák válel s tim svým banjobandem, to je vlastně taky takovej dixík.. Sousedovic Toníček? 8) Koukám, ale ty Arménce tu máme najetý všichni :arrow: vždyť je to dobré. A hele, tady jak holčina zhruba ve 3/4 válí na tu roličku od hajzlpapíru, to valme voči 8) 8)
ten kombajn má normálka hydro pohon, no ne? Motor je tam vlastně jako stabilák... Nebo se mejlim? dyť kolama otáčí olej, motor žene vlastně jen čerpadlo.... he? Ani když přidáváš "plyn", aby to jelo svižnějc, neměníš otáčky motoru... Teda to se samosebou taky dá, no já už nevim přesně jak to funguje... Ale tenhle model zavést do modelu, no nevim nevim, ale každopádně zajímavý by to bylo a asi by to umělo i kosit a těma sítama přesejpat zrno :-D
My měli eště červenýho, Bizona, to sou věci, to je nostalgie (realita?)
Hele to ti neřeknu..bych se musel zeptat dědy...já jen vim že ten motor je 4- válec IFA a 1. 3 kombajny se vyrobili tady u nás a pak výrobu předali do DDR...No když sečeš tak jedeš na plnej knédl a abys jel rychlej tak maximálně řadíš a nebo přidáváš variátorem
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Nedávno byl v RC Cars krásný model tuším 512ky v modrobílé z nějaké německé výstavy ... :-)
Hoši díky za všechny tipy a rady do Práglu, právě si tady projektuju výlet století. Plán je asi následující: Žižkov, Voskové figuríny, System of a down, koleje Strahov. Druhý den Království železnic, Petřín, Národní technické muzeum, možná bych mrkl na Štvanici do bike parku na chvilu ... no a pak asi fajront, snad to klapne :lol: co myslíte?
nevim, co chceš hledat na Petříně. tam se akorát válí lidi vyznávající různý druhy pohlavního kamarádění a kamarádí se všude kolem tebe. Jenom ne s tebou :-D ... Na rozhledně toho moc zajímavýho neni, zrcadlový bludiště je dobrý tak do 6 let a jediný zajímavý co tam bylo, tj Muzeum Járy Cimrmana, je už dávno pryč :? to si dej radši pražskej hrad, můžeš číhat na Zemana a jestli na to máš, ukázat mu holou prdel. Na tom žižkově je taky celkem hovno, ale jestli si vysílač naživo neviděl a ještě si vevnitř nahoře nebyl, tak to jo, výhled je to dobrej, ale musíš myslet, že všude kolem je spousta Pražáků :twisted: :twisted: :evil: :evil: :twisted: :twisted: na to fakt bacha
Ty chceš dostat na foru ban nebo co ... :lol: to nějak přežiju, na rozhledně jsem nebyl ani na jedné ... no tak na jednu bych aspoň mrknul. Pražský hrad s Malou stranou, Karlákem atd. jsem prošel asi před rokem, teď bych chtěl vidět něco dalšího ... Zemana asi oželím :lol: hele bývaj nějaký ochranky v noci v metru nebo v těch rozjezdech? trochu se bojím co z toho koncertu a všude po Praze potkám v noci za osazenstvo v těch podchodech :lol:
SWINE: Hele když si nebudeš v noci nikoho všímat, je předpoklad, že si bude někdo všímat tebe mizivej. Jinak výčet pěknej, ale chybí Ti tam jeden bod... :-)
ale co dyť pražáci to o sobě věději. Sorry klucí, ale co mam říct, no, v Praze je to prostě trochu jiný než všude jinde. My měli za komárů ty modrý kombajny, JZD a všechno kolektivní, i ve městech to prostě frčelo jinak. Ale Pražáci měli letiště, taxikáře, šmelináře, černoušky, tuzex, zkrátka věci a lidi "ze západu", já teda nejsem (doufám) žádnej vidlák, ale co, sem kluk ze vsi a z nejhezčího kraje, z jižních Čech, z krajskejch Budějc, a přesto dycky dyž tam přijedu, tak je to prostě někde jinde :-D všude tramvaje, no i se mi podařilo drhnout vanou 405ky o dělící obrubník silnice vs.tramvajovej pás. Tramvaje jsou kapitola sama pro sebe, ta zadní nemá řidiče :roll: dycky si sedám do tý přední. No je to prostě jinak. Nebo sem šel z nějakýho muzea, v davu turistů hledám dítě a najednou čumim do výlohy, ve který sedí borec, vyhrnutý kaťata a nohy v akvárku. Seděla u něj nějaká šikmooká holka, ty ryby mu ožíraly nohy a já tam stojim možná eště teď. Víš co, takový věci tě tam prostě přepadaj, ani nevíš. Nebo se ptám na ulici nějaký pani, kde si koupim lístek na tramvaj. A vona mi povidá "támle dole na štrosmajráku". Já dodneška nevim, co mi chtěla a první dni po incidentu mě to i budilo ze spaní.
Ty si z toho děláš prdel, vole, já mám s Prahou jenom samý divoký zkušenosti :-D
Nikdy ale nevynechám Tančící dům - dělal to světovej slavnej architekt, méno si z prstu envycucám, ale je to podle Freda Astaira a tý jeho Ginger Rogersový, dle mého naprosto perfektně mezi ty baráky původní zástavby vnáší moderní architekturu, teď, chudák, čeká na nějakou vatu na rekonstrukci, je vcelku zanedbanej, však tam už pár desítek let stojí... Ale ten mě z celý Prahy bere možná nejvíc (hned nad nim v ulici se můžeš nasrat na lidskou povahu, je tam ten kostel co se zastřelili paragáni po Heidrichovi)