Tak s Vitkou se nám v 2013 docela dařilo a jen kvůli nedostatku chlupů na hrudníku jsem bohužel nedosáhl na zlatou, ale i tak jsme si spolu vyjeli tenhle krásný pohárek :lol:
Ale musel se udělat razantní krok, aby na zlatku bylo protože s chlupama přes zimu jsem zatím moc nepokročil. Tak tu máme Vitku EVO 2.
Nic světoborného se nekoná, tak jako půlka Moravy i já jsem zatoužil po úzkých. Čerňajs říkal, že uzké jsou nejlepší, tak to zkouším. Takže žádnej převrat, prostě Užovka Baluovka.
Ale s designem jsem měl starosti víc jak s maturitou, jsem totiž nerozhodný kokot :mrgreen: měl jsem v hlavě vybraných X různých variant a když už byla definitivní, tak jsem ráno zas zjistil, že je to úplná kravina. Nejdřív to mělo být celé v barvě Radegastu, pak černé se satanskýma červenýma polepama Slipknot, pak barevný rasta-vůz, pak celý jako šachovnice ... až jsem ho nastříkal černou matnou a zdálo se mi to nádherné.
Po pár blbých kecech, že jezdím s pohřebákem už to vypadalo zase takhle :lol:
Tak jsem se rozhodl zaexperimentovat s humbrolkama a maluju jak mě napadne .... trošku si beru inspiraci z limitované edice VW - Harlequin :mrgreen:
Takže momentálně jsme na tom asi nějak takhle :mrgreen:
Je to patlanina jak sviňa, různě do toho stříkám sprejema a tak nějak s tím laboruju že už je tam asi miliarda různých vrstev ... měl jsem hned na začátku celé auto stříknout jednou barvou a pak přes to malovat. Žlutá docela blbě kryje tak to všelijak pachtím. Závod č.1 je už v sobotu, tak si musím vzít auto na kolej do Brna abych to stíhal. Koupil jsem jen dvě barvy, ještě aspoň dvě chcu přidat ... sám nevím jak to dopadne ale nemuselo by to být špatný :mrgreen: