Tak se mi to trochu zúžilo...
Co jsem tu hledal a četl tak SDI prej sou hodně tvrdý ( škoda)
Ty druhý pneumatiky jsou sice nádherný. Ale teprve včera se mi podařilo zjistit co to je zač a má to průměr přes 110mm. Což je zatraceně moc...
Takže mi defakto zůstaly buď ty ansmanny který mají 37mm šířku a nebo Prowlery Ty mají jen 34mm po případě Rock Creepersy ale ty maj taky 37mm šířku :(
Máte s těmahle pneuškama někdo zkušenost? a kde pak je lepší to objednat? Na Modelexu a nebo na RC4WD..
Díval jsem se že na RC4WD vychází o něco levněji cca 100Kč/ pár jenže poštovný a nevím jakou mají dodací lhůtu.. Máte s tím někdo zkušenost? Objednával jste tam někdo? Chtěl bych ještě i disky.
Tyhle:
http://store.rc4wd.com/6-Lug-Wagon-19-Steel-Stamped-Beadlock-Wheels-White_p_1931.html ty už na 4WD vychází o 400 levněji než u modelexu to už je dohromady 600kč..
no a poslední detail. Který ty disky by jste doporučili? mají je se šesti a s pěti šroubama.. Na ladě byly s pěti ale v tuto chvíli mi nejde ani tak o to aby to bylo scale jako spíš o to aby to dobře drželo :)
A JE TO VYŘEŠENO: Objednal jsem ansmanny i s plastovejma beadlockama. Malej s ím může řádit. až bude kastel tak dokoupím nový disky a pokud budou do tý doby někde nějaký pěknější scale pneu tak doobjednám i pneu. Stejně uvažuju že by nebylo špatný kdyby nám ježíšek donesl druhý auto.. :) jen přemejšlím jestli zase CC01 a nebo axíka.