tak zadni spera je hotova jen vymyslet ovladani na vypinani zapinani bude pruzinkou ale par napadu uz mam tak snad se to povede a dnes prisli nova kola a dlouheeee tlumice sice je i tak musim upravit protože na to ze jsou o 3cm delší tak konecne vykrizeni bylo jen 10mm takze prijdou upravy a snad se dostanu na 20mm. Bohuzel nejdou mi sem vkládat fotky proste ne nejde to takze asi budu jen psat co jsem udelal a snad to nejaky Admin opravi aby to slo
tak obrazek mi sem nejde vlozit ani z rajcete ale tak něco jsem dal na rajce na posledním je videt jak je spera zamncena a moje auticko je to bez narazniku a bez svetel
Teď když dáš na mou odpověď citaci tak uvidíš jak má být správně vložen obrázek. Klikneš na Img mezi vložíš Adresu URL obrázku a umažeš ver=2. Nic složitého v tom nehledej :YOP:
Ahoj poslal jsem ti soukromou zprávu, najdeš to nahoře v panelu ... v tom menu :lol: docela mě ta špéra zajímá, máš v tom normálně diferák? pokud ji vychytáš, mohlo by se to setkat s úspěchem :wink: na tlumiče 120mm budeš muset upravit držáky jinak to bude vysoká koza jak prase ..
a pribyli fotky nove poloosy a ovladani s výkresem jak by to mělo fungovat
a jsem asi debil ale dal jsem img adresu která je vys ale stejne se mi nezobrazil a nevim co mam umazat jako chodim na spoustu for ale nechapu proc se sem nedaji dat fotky primo z pocitace. muze mi to nejaky admin vysvětlit prosim
Naposledy upravil(a) skritek dne 21.08.2013 17:46, celkem upraveno 2 x.
tak musim uznat ze s téma sperama jsem si na sebe usil slusny bič je to fak pakarna ještě mam rad když je to fakt 100% takze jsem se rozhodl udelat domeček difu cely z duralu soustruznik uz me nemá rad zítra pry odjizdi do lazni aby si odeme odpocinul :-D :-D (je mu 76) a tak jsem to odvezl jinému co ma frezu a ten když to videl tak me malem poslal do pr.... tak snad to udela no pokud ne tak zustane verze jedna tedy domeček difu uprostřed plastovej a kraje z dural jako je na fotkách ze včera. Vypinani uz je téměř hotove tak snad se to povede drzte palce.