Wendis píše:Křížení je dobrý ale neymslim si že u modelu je to to nejdůležitější,podle mě s tlumičema 120mm to bude hrozně vysoký a vratký,ale to poznáš sám :-)
myslim že na axial jsou tak do 100mm oko-oko max :-)
mám na tojotě 85mm a naprosto to stačí a vypadá to jako auto a neni to vošklivá nakopnutá koza :-)
ale pokud chceš nechat u honča tyhle tlumiče tak kup kola 2.2 a bude to vypadat mnohem líp :-)
Ripsavy co tam máš maj asi tak 108mm ale dát 2.2 kola kolem 125mm bude super,ale už to nebude auto ale přerostlej crawler :-)
nemyslim si když jsme byli v nedeli jezdit tak svagrovi to krizi na prd a ja vyjel o dost vic hlavne jsem vyjel na parez kam on se stejnym autíčkem ale nekrizicim ani navyjel protože se prevratil.
co se tyce delky tak zase nesouhlasim auticko je NAPROSTO stejne vysoke jako na kratkych tlumicich když jsem nechal na leve strane stare tlumice a na pravou dal nove tak sice ve vzduchu byla naprava našikmo ale když jsem polozil auticko na zem bylo naprosto rovne jde o to ze na dlouhych tlumicich mam zase o něco mekci pruziny jestli tam je nejaky rozdil tak opravdu ale opravdu nepatrny.
nevim jaky je rozdil mezi crawlem a expedicnim autem (myslim ze takhle to rozlisujete) ale ja chci aby auto fungovalo velice dobře v terenu ale kastle bude bud RRC ci HXo nebo něco v tomto stylu takove ty trubkove boudy jako maj bugyny se mi nelibi.
Kastle bude sice jen ucelova jako je ted to honcho ja vim ze nemam trpelivost na to udelat to jako vy. sice se mi to hodne hodne libi jak si hrajete z detajlama ale pro me pokud to nemá nejakou ucinost a je to jen pro krasu a nedokazu to udelat za jeden den tak u toho nevydrzim :-( :-( :-(
a kola by se mi samo libyli vetsi ale uz by se vevesli do zadne kastle uz ted budu muset spis delat to HXo protože to ma takove vetsi blatniky :tleskam: