Přesně tak, financuji to vše sám, ale kluci zlatý, mě nejde o peníze, ale hlavně o to že se zas po dlouhé době sejdeme a pořádně si to užijeme. Já se popravdě víc těším na Vás, než na celej závod. Líbí se mi, že s plno lidmi se už znám a celkově je to příležitost se poznat s dalšími. Ta páteční kalba je drobet úmyslná, protože co si budem povídat, u piva se poznáme nejlíp a díky tomu to vytvoří dobrou atmosféru i při závodě. Tím myslím, že se nebudou shlukovat jen partičky z města odkud přijeli a nikdo nebude mít ostych před druhými. :OK:
Startovné necháme na těch 70Kč. Ono co bych měl započíst. Branky, které jsem hlavně vyrobil pro sebe, když tam jezdím? Laminovačku, nebo barvy do tiskárny na transparenty? Špejle? To kluci fakt ne. Já nemám povahu na někom vydělávat. Poháry stály necelých 700,- s poštou a to se vybere určitě, plus teda asi něco navíc. A čas musí zaplatit dobrá zábava a nálada Vás všech. Mám dovolenou už od 20.7. až do 1.9. a mohu Vám říct, že z 95% jsem jí strávil makáním na dráze ;-)
Dane já mám taky taky 2x 5000LiPo a stačit by to mělo určitě. V pátek můžem vymlátit klidně jednu baterku a na závod Ti bude jedna stačit. Pojedou se 4 sekce po 8 minutách. Kdyby bylo náhodou málo lidí, tak se počet sekcí zvedne, ale myslím si, že to bude akorát.
Dnes jsem mačetou vysekal zkratku na benzínu a vzdálenost k ní je 60m :lol:
http://www.mapy.cz/#!q=vimperk&t=r&x=13.785459&y=49.059071&z=19&rp=m&m=9fKcCxT2sNL.KVMnLbLNMGK-IYDnes jel zdobit dráhu a úplně jsem se zhrozil, když jsem přijížděl. Město tam vozí hlínu pro své účely, ale teď to tam bagrem nahrnovali a celý vrchní plácek je samé bláto, což mě pěkně sere. Ten vršek byl tak hezky čistý. Ono o to místo úplně tolik nejde. Tam se budem pohybovat minimálně, ale nerad tam v tom sajrajtu jezdím, že mám na Adolfovi zaflákané liťáky a podběhy.
Podívejte se sami a podle toho si taky zvolte obuv :?: Dráha je až vpravo za fotkou. Tam je čisťoučko :lol: