ale dnes mne potěšily dva malé dárečky
To žlutý je šablona na vakuové formování (zadní světla) to druhé je mřížka která přijde osadit do haupny.Vrtat a prořezávat se mi to nechtělo

Už jsem objednal i prozatímní náhradu kol. S pukama se fakticky nedá jezdit.. Tímto děkuju Čefovi za zapůjčení kol na oměření. Vlezou se mi tam 96mm kola s nějakou rezervou (akorát tak na sněhový řetězy) Dneska jsem objednal Pneumatiky Ansmann na plastových beadlockách. Beadlocky chci pak ocelový ale teď na to nejsou love. Mohl jsem vzít i obyč plasťáky ale rozdíl nalepené gumy na plastech a nenalepené na beadlockách je jen 65kč/ pár a to se mi vyplatí. Než se pak srát se sundáváním gum.. Náhradní disky doma jsou a časem třeba přijdou i nějaké víc scale pneumatiky.. Podvozek prodělal taky pár úprav. Osazené dvoupákové řízení, uřezaná cihla vepředu, šusplech včetně překrytí kardanu a pár maličkostí.Světelný modul je taky doma takže se můžu pustit do výroby vodotěsných krabic :)
Jo pokud by někdo měl zájem o cokoliv k výrobě na CNC v Brně tak doporučuju tohodle chlapíka. Má doma postavený CNC mašiny vlastní výroby a dokáže s tím doslova kouzlit. Teď mi ukazoval i 3d tiskárnu REPRAP co to umí čumím...
http://www.cawedog.cz/