poschlmartin píše:Hele nechte si ty keci... Fakt mám barák a děti a práci a na tyhle řeči nemám nervy. Jsem se dal na RC jen proto že jsem o tom od mala snil a že jsem se zbavil velkejch strojů a snížil rodinný rozpočet!!! A zapojil děti - když si to zaslouží - a prodal všechny ARA (na trial jsou dost nepraktická) a že jich nebylo málo a vůbec, děti nemají rádi řev motoru - proto jsem se vybod i na slibnou karieru czechdemolitionderby a teď jen pokoutně ladím MUSTANGA na Fichtlkap v Třeboníně, motorky (dá-li se tomu tak říci) děti docela berou (bojím se aby je to nedrželo i nadále) a do toho jdu, protože jde celá rodina. A vezměte si z toho příklad, protože co po nás zbude, jen ti naši potomci a ti musí už nějakou vizi mít!!!
Si myslíte že bych nejel zaoffroudit??? A nejsem tak měkej jako měděnej drát. Stejně tak jako váš (asi víte o kom je řeč) airsoft, se mi sbíhaj sliny, oprášit starý hadry a někam vyrazit!!! Kalacha jsem sice prodal, eMPici taky ale ledacos by se ještě našlo a to nemluvim o plnej krabici granátů co mi už nějakej ten pátek leží doma a jen tak z nostalgie nějakej o oslavě "hodím" do placu...
NeNe, budem se držet neděle, co si vyrazit jako minulej víkend na 17:00 Orty, vzal bych kámoše co bych ho rád natáhl na Wotokabi? A co se týče Scanie - mám bratra a ten je na tuto značku úchylnej ale fakt hooodně. Ale muselo by být, jinak by byl asi smutnej. Pokud nebude pršet (opět kvůli dětem) v neděli odpo je ideální čas! My bychom šli a mačetu zase vezmu - beztak je o hodně lehčí a přenos praktičtější než lopata a dá se použít úplně stejně :lol:
NEZAPOMEŇTE, VĚTŠINOU JSTE OTCOVÉ OD RODIN A TOMU JE VHOD PŘIZPŮSOBIT ŽIVOTNÍ STYL už jen pro ten klid doma :-D :-D :-D
Tom60105 píše:Ted jsem mimo....jizdy az v tejdnu treba.. Ted jsem potkal Skritka u Velesina pelasil to za H1 a jeste cca dalsi 3 jeepy za nima to muze byt take slusna expedicka :FINE:
Tom60105 píše:Ted jsem mimo....jizdy az v tejdnu treba.. Ted jsem potkal Skritka u Velesina pelasil to za H1 a jeste cca dalsi 3 jeepy za nima to muze byt take slusna expedicka :FINE: