Klucí já nechci navíjedlo :-) to od 3racing je tuctovka jako prase a ten jeden co by se mi líbil je drahej jaxvině,takže nic :-) A jinak,dneska mi Mrakouš dovez na dílnu mrakkola a voaláááá :-)
Koukám na ty disky a fakt nevím, které by byly lepší a které by víc slušely. Obojí jsou pěkné. Zkoušel jsi je dát na nápravu a porovnat šířku nápravy i s kolama s černými disky a se stříbrnými? Mají stejnou šíři, nebo jsou jedny širší?
tyhle stříbrný a bílý co jsou na autě jsou stejný :-) akorát ty bílý jsou na něco jinýho,a porovnávat nic nebudu,kastli jsem stavěl na tyhle disky a šířka je tak,jak se mi to líbí :-) ty černý jsou taky jinam :-D jen jsem to stříkal jednim vrzem :-)
Nádherný auto, to teda čučím. Jsi skoro stejně šikovnej jako já :-D :-D . Né, fakt paráda. Jen ty kola...ty kola se mi líbily víc bílý. Ale proti Gustavovi žádnej dišputát. Jakou barvu bude mít ten nárazník? Asi černá, že? A intoš bude?
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!