Synátor mi poslal pár foto z letošního Rumunska. Kde byli a jiné další info nemám, páč stále nemá čas se stavit. :-( Ale prý to bude už brzo. :-D No ajťák, no. ;-)
Myslím že to není ona, vím jaký díl myslíš ale nevzpomenu si kde to bylo :-( Rumunská disco expedice pěkná, až bude další foto nebo video klidně jsem hoď odkaz, rád se podívám :YOP:
maztekk píše:Myslím že to není ona, vím jaký díl myslíš ale nevzpomenu si kde to bylo :-( Rumunská disco expedice pěkná, až bude další foto nebo video klidně jsem hoď odkaz, rád se podívám :YOP:
Ta silnice byla v rumunsku a menovala se nějak divně ňák Transfagaraňanská nebo tak nějak..kouknu na web TP gearu...
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Tak zas nějaká divočina u nás v Heralticích. Díky bohu napršelo, tak zas bylo co dělat. Ožralí ostraváci opět nezklamali, takže Wrangler po pěti minutách na trati udělal kotrmelec, další bůček s patrolem, zas pár rozsypaných kloubů a spálených spojek, utrhlá spojovačka, nějaké ohlé ramínko - taková jejích klasická bilance :mrgreen: