no, je to jeden z plánů, a jestli si dobře pamatuju, tak ne obchvatu budějovic ale železničního koridoru na prahu... ale za a) je to drahý a nejsou na to prachy a za b) by to protínalo orty jako přírodní památku, takže je to všechno zatim jen na papíře.
...tak tunel je nam vcelku ukradenej, no ne? :-) I kdyz ... kdyz se stavel tunel ppd letnou, jel jsem takhle kolem, kouknul za bariery, jak jim to de co sem nevidel!! misto aby se razil, byla vybagrovana naprosto brutalni dira a na samym dne delnici normalka staveli ten tunel 'na placce'. ty za nima to cel zahrabavali :-) sem celkem nemohl z toho, jak se vlastne delaji tunely... mi to pripomina ten vtip s tim jak se vyrabi paratka... to se veme strom a hobluje a hobluje az je z nej paratko. pockejte, to jako ze z jednoho stromu je jenon jedno paratko?? no to neeee, to von se taky kolikrat pri tom hoblovani zlomi...
jestli myslis akci 'nafouklou lipolku jsem videl jenom na jutub' tak to se Wolff urcite smat nebude no a jestli myslis to jak jsme se tulili tak do toho zase netahej Honzu at nema zly spani
Wolff-jo vy jste nás nechali jít před vás?Z našeho pohledu to vypadalo,že vy jdete furt dozadu a chcete být sami :-) Mira-od včera budu říkat-"jo nafouklou lipolku,tu jsem viděl jen na jůtjůb,a tenkrát na Složišti" :-D ,pravda Honzu do toho zatahovat nebudem,ten asi nepobral jakej jsem držák(předmětů) :-D :-D :-D
ty woe kluci jděte něco dělat,já nakonec neodjel,tak se pokouším bastlit Bestii,Rubicona už jsem očistil 5kg palici,ale hrozně mne zdržuje ten počítač...
Honza to říkal,že nepůjde nabít :-D :-D :-D Já nic,vždyt já řídil svoje auto,taky jsem k tomu přišel jak slepej k houslím.Jen z doslechu :-D .No pak přijde Míra a řekne-"no Fanda říkal.." a hned jsem ta černá ovce já :-D Jsme si tady z toho zas udělal diskuzní kroužek,ale aspoň se něco děje.Kdyby jste někdo dneska odpo,nebo navečer šel,tak jestli auto pojede,šel bych taky.