Mě tak trochu překecala manželka, protože se to snažím postavit pro ní (myslím tu kastli samozřejmě :-) ) Jí se to prý takhle líbí.Takže zítra jestli bude čas dám boky zas dohromady ;-)
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
Hele to je normální proces, moje první kabina byl hybrid mezi Liazkou a Tatrou, druhý je zas mezi Avií a Liazkou, holt, nemůžem být všichni jako Wendis, Jurda či Scorpion, makej dál a až budeš mít hotovo budeš mít svoji "zrůdičku" nejraději :OK:
Ty vole ted tu vidim co se děje?? jaký mazat??? nic nebudeeee :-) koukej makat vole a neser :-) řikal jsem ti hodněkrát že všechno se napoprvý nepovede,kdyby s chtěl střechu na HZj tak za gaučem mám dvě :-D :-D Dělej a uvidíš že to nějak dopadne,ikdyby to měl bejt nepovedej kus tak se spoustu věcí přiučíš :-) Ale já věřim že se ti to povede :-)
Už jsem dodělal oba rámy oken a střechu a až to pořádně zatvrdne, tak se to pokusím slepit vše dohromady a snad to dobře dopadne.Zítra nahodím foto jestli to stihnu ;-) Ale co jsem to zkoušel jen tak na nečisto nasadit,tak už se ta moje krabice začíná i podobat autu :-D Hold poprvé se to nepovedlo a na podruhé si dám více záležet ;-) Díky za podporu
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
Tady jsou fotky mého dnešního snažení :-p Je zajímavý že na těch fotkách není to prohnutí tolik vidět 8o No posuďte sami jak to vypadá.A teď do mě :-D Střecha je opravdu zaoblená :-) A boky taky nejsou úplně prkenný :-)
kdybych se odvážil dělat vlastní karoserii a hlavně kdyby postupovala jako ta tvá. tak bych se určitě za nic nestyděl. mě se moc líbí držím palce na pokračování :tleskam: :OK:
jo, Wencouš má pravdu, vypadá to docela dobře :OK: , byly tady mnohem horší pokusy a navíc ve scale, a i teď gdyš se koukneš třeba na BAXANa jak de skurvit defík jen tim že ho má v ruce Baxík a eště se nestydí :NO: