no ja dyz jsem premejslel co poridit tak jsem koukal na videa vsemoznych podvozku a zjistil jsem davno vymyslene - axik scx10. wraith nevypada zle, ale cc je nejskejlovejsi a wrait nejmin, byt takhle kary opravdu vypadaj.. horsi jsou uz jen cisty crawlery tou 'kostkou' mezi linkama a motorama na napravach. normalne sezen torzo axika, na to dej tu modrou wolfovo honchokastli (furt nevim co mate, me se strasne libi) a neni co resit
Miro-jsi nepochopil zadání,nesháním první auto,to bych jasně znovu zvolil scx.Jasně že Tamiya je nejvíc scale,ale taky dá nejvíc práce zprovoznit a je nejmín odolná,to nemám čas řešit.No prostě asi Wraith,to od GMade i ta Vaterra se mi nelíbí :NO: Dnes odhodlán,z naditou šrajtoflí jedu v Praze do modeláře,a zavřeno!Ten chlapík tam byl i o Vánocích a jako na pytel muset dnes odject.Jinak bych už táhl krabici domů. Nu ale před chvílí jsem kupoval lístky na prodejní výstavu do Vídně,jedem 24.10.,takhle to tam vypadá http://www.youtube.com/watch?v=sufEkEt6jbo tak vyčkám a třeba tam vykousnu nějakou novinku :OK: Jinak zítra jdu na Složiště,prubnout Bestii,kdyby se někdo chtěl přidat,at mám koho tahat.
no je to masakr!Oni jsou RCřkáři,jeden lodě,jeden letadla,jeden Traxxasy...naplní auto,složí se na cestu a jedou.Minule prý úspory s sebou dohromady skoro 100tic,a říkal že kdyby měli 300t tak by to bylo furt málo :-D Zítra na patou jsem tam,doufám že se ještě někdo přidá :YOP: ,už od zítra se má počasí kazit.
Fanda 9 píše: Tamiya je nejvíc scale,ale taky dá nejvíc práce zprovoznit a je nejmín odolná,to nemám čas řešit.:
No nevim Fando kdes to načetl... Ano, udělat z origa funkční kousek stojí trochu práce, ale určitě ne víc, než co ty jsi strávil na svým Honchu přestavbou na Defa... A že je nejmíň odolná?:-D Zeptej se na nějaké další akci martina, co s ccčkama provádíme... Nevím co by na to řekly vaše axiály, natož kastle :-) ... tím nechci scx degradovat, ale jen říct, že tohle jsou dva argumenty zrovna k ničemu...
he he fanousku a mas to :-).. ja nemyslel axika jakoze zacatecnik, ale jakoze to proste dobre jezdi... nebo nebud maslo a porid cccko. wraita neee, to uz je lepsi ten crawler co hazel wolff jak ma ty naboje u kol s prevodem a ma vejs napravy. aspon je to tim zajimavy. ...
edit stepix, hele tak me napada, jezdim tady s klucima skorem pul roku, pises co provadis s cc a ja este zadny nazivo nevidel.. koukej se ukazat, dyt dem vobcas na hodku na sloziste, tam stavi i autobus. si psal ze ladis na wotokabi, jasny, ale prid mi to nekdy ukazat sam bych cc chtel pro scale. axik jsem bral pouze pro tu konstrukci abych jako zacatecnik mohl poradne hardcore jezdit..
Jasný Míro, "autíčková" sezóna pro mě podzimem začíná a jarem končí ... přez zimu nemohu dělat jiné činnosti a odpadávají mi další povinnosti, takže teď mě uvidíš často... těžší je to u mě přes týden, kdy jezdíte v 17h a já dělám do půl pátý až pěti... a většinou mám po večerech ještě jiné kšefty. Teď čekám na nárazník, kardan (u Bifiho) a nový pastorek :-D takže mám co dělat abych to stihl...
Stepix-no nevím,ty moje rozumy mám od Mraka,označován též jako CCguru,tak případné reklamace mých moudrostí na něj.Každopádně zprovoznit CCčko do podoby Axialu vyndaného z krabice je kopice práce. A za další myslím že vytuněné CCčko rozmydlíš dřív jak RTR Axíka,ale to je věc názoru.Ale jednou CC postavím,to je v plánu,už jen proto abych mohl objektině porovnat,a nebyl odkázán na řeči typu-ten říkal tohle a ten četl tohle.... A ty Míro jdi s těma crawlerama-to Gčko je malý a šrot a ten Twin Hammer má dost konstrukčních chyb,viz uživatelé ve forech po světě.Každý napíše,že by si to znova nekoupil,což u Wraitha nenajdeš.No nic konec rozumování,je lepší jezdit,takže dnes odpo!
ještě to musím editovat-hodinu po napsání tohoto jsem volal někomu na inzerát,mimochodem CC,ale to je vedlejší.Ptám se-a ujede to něco-a dotyčný"takhle upravený to ujede víc jak Axial.." A já hned výtlem,páč jsem si vzpomenul na tenhle příspěvek,a říkám"počkej,počkej,na tohle srovnání já hrozně slyším".A hned byla diskuze. No jen chtěl jsem říct,že je super,že se každýmu líbí a vyhovuje něco jinýho,a je prostor pro srovnávání a debaty :OK: Pak můj zmíněný Defík-trial,kluci nejednou zamáčknu slzu v oku,z nostalgie.Takovej krasavec,a co to všechno projelo.No čas jde dál,nevydržím u jednoho,a hned jdu do dalšího,a třebaže jsem si vědom svých omezených schopností,tak asi furt budu řezat,pílit brousit a pokoušet se to lepit,tmelit,barvit.Prostě mě lexan nenadchnul,a jezdit RTRkem není nic pro mne.Tak budu bojovat a bastlit dál,třebaže výsledek nezaručen a pro ostatní blázen.
Ty Fando - Gmade R1 - http://www.mz-racing.net/p8833-gm51000- ... ock-buggy/ mi až tak malý nepřijde - 440 mm dýlky a 290 mm šířky - to je pro expe nereálná šíře!!! I na trialu je to dost problém, když branky se standartně u aut dávaj na 295 mm. Leda přestavět na náklaďák a do Mořiny na Trucktrial. A pak design R1 naprosto dokonalej, portály, nádhera, paráda, senzace... Ještě že lidi jsou fakt každej jinej a jejich vkus jakbysmet...
Martin-tak,tak,moje řeč Wolff-ty Toyota je LUXUS,ještě na ní dělaj ten plastovej hardtop,to je masakr. Jinak všichni koukněte na rajče,album MAN,dnešní ježdění :OK: :OK: :OK: Bylo to focený skoro šroubovákem,takže jen pár fotek pěknejch.Ale největší zážitek tahání zcela utopenýho Defíka v bahně,a následné dojetí Manu s jednou 1.9 pneu. Míro to fotku s malou jsem tam musel nechat,tváříš se tam tak pedofil číhající na svojí obět,no prostě fotogenický zátiší :-D
no fando nato zes to fotil sroubovakem to vypada docela dobre :-D :-D ja bych spis rekl ze to byla krabicka od cigaret :tleskam: ja doufam ze tu fotku s mirou neuvidi nekdo z mravnostniho :-D :-D :-D :-D
hezky hezky asi bud muset taky uz opravit to moje ale nemam ted cas chjo
Fando tys fakt hroznej podvodnik jak vidíš vodu tak tam musíš byt.
Jinak mam spatnou zpravu na Wotokabi v sobotu budu ja i Misak majk chybet protože ma moje dcera krtiny takze jsem ztracen a misak taky tak doufam ze v nedeli si to vynahradíme