mazec. ja sem fakt uchyl. takhle kdyz to vidi clovek z pohledu treti osoby... ja bych si to dite nesveril (kdyz se narodila byl jsem si toho vedom a nechal jsem si ji zapsat do obcanky, aby az me zastavi v aute benga tak aby bylo alibi, ze sem ji neunes :-) )
skritek píše:hezky hezky asi bud muset taky uz opravit to moje ale nemam ted cas chjo
Fando tys fakt hroznej podvodnik jak vidíš vodu tak tam musíš byt.
Jinak mam spatnou zpravu na Wotokabi v sobotu budu ja i Misak majk chybet protože ma moje dcera krtiny takze jsem ztracen a misak taky tak doufam ze v nedeli si to vynahradíme
jo no trosku me to mrzi ze tam v sobotu nebudu ale jestli jsou opravdu hlavni jízdy az v nedeli tak to bude super ;-)
Jasne ze pripravy jsou v Sobotu a expedice je NEDELE
Jinak Borci stale tu resite modely a co kdo vyrabi a jak to vypada atd atd... tak kdo z vas jede na Modelhobby dnes zacina a je do Nedele.. Myslim ze tam si kazdy z vas najde a prohlidne co je mu po chuti!!! Kdyz tady o tom furt krafate a hazete odkazy.. zde je to na zivo!! http://www.modelhobby.cz/ ja s kamosem jedu na Sobotu.. se tesim, jeste jsem na necem podobnem nebyl.. Beru i vozitko na Offroad prekazky od kluku zde z Fora..
Zdravíme pana moderátora,no řešíme Tome,to je jasný,páč kdyby ne,tak je tady úplně mrtvo :OK: O Praze jsem taky přemýšlel,jenže o víkendu tam bude nášlap,a navíc za český ceny.Jed se tam mrknout,já jedu za dva týdny do tý Vídně,a pak dáme report co kde a jak :OK: Jinak co víkend saláti(a tím nemyslím neděli v pět)šel by někdo přes den,někam,popř někam se dopravit a zajezdit? A minulej tejden byly v Lidlu banány za 16.90,- !! A já se to dozvěděl až ted :-D :-D
zadní světla nemám já jezdím dopředu :-D a těch 10% který mi chybý je tažný a spur s pastorkem lopata a další vybavení snad jednou přibude, ale už těď mám uctihodnejch 4904g :-(
wolff-moc pěkný,jen to měřítko,a asi i zpracování,asi by do toho ještě pěkných pár tisíc padlo(jako do všeho) ale hlavně-mám nový přírůstek do RC rodiny :tleskam: :tleskam: :tleskam:
Tom-lépe bych to neřekl :-D Jenže to dělám doma v kuchyni,sice mám truhlárničku i dílnu na kovo,ale tam je bordel a prach,takže dobírám dovču,nakoupen ytong,palubky,hranoly,prkénka a dělám dílnu,tedy dílničku,fakt malej kutloch,okno,el.topení,zásuvky 220V a tam budu již brzy přestěhován....ty jo.když to tak čtu,tak do toho fakt padám hloubš a hloubš :-D
K autíčku toliko,není to zcela pro mne,jak jsem psal,pro dceru.Rozhodly peníze,páč bez el to bylo docela levné,je na tom práce kopice ale to mi nevadí,hlavně mechanicky je to fakt skoro nejetý,je to CCčko,Axíka a vše dohromady,a ten klučina je do toho fakt blázen,když jsem viděl co udělal z Wraitha a Exa.No a hlavně,když to nebude trápit malá,tak si s tím můžu za crawnout(doslova)já :OK: No ale je mi jasný,že to nesklidí moc úspěchu,hlavně Bifiho asi trefí,ale nám se to líbilo,i s cenou se hnulo,tak jsme to dnes od Vacova přivezli a hned až bude dílnička,tak jdu na něj ;-) fotky-snad to bude fungovat,jestli to nesmazal -http://spaldavw.rajce.idnes.cz/IFS/