Tak ráno jsem udělal Hejvyduty prahy z PSH, protože se to šíleně drolilo jak to bylo z toho laminátu
A pak základovku. Někde mi ta barva ztekla, takže 600 šmirglem obrousit a ještě jednou nalakovat, a potom ještě jednu vrstvu, na nějaký průsvitný místa... No na zítra to vypadá, že bych mohl někdy večer dát konečně tu červenou :wink: ;-)
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Není to náhodou moje základovka?!? Vidím na ni P Jinak to dobruš kolem těch oken, drobné škrábance a dirky bych taky ještě máznul tmelem... No, možná ty fotky zkreslují, uvidím snad zejtra živě...
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
Chápu to teda dobře? Kastli si stříknul základovkou i když jsi měl nejdřív všechno zakytovat zarovnat a zbrousit, navíc základovkou která neni tvoje :-D
PALI : Ano, přesně tak jak píšeš :-D :-D šak v pohodě, teď ji nepotřebuju :-D Ale na tej kastli bude ještě hodně práce... :-I Ale už se těším až to bude hotoví :-) :OK:
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
:-D :-D :-D To je milý :D Díky .... :BYE: :BYE: :-D