jsem Z5 Wolffe,v plné síle.Člověk prostě někdy musí vypnout,tak si jednou za čas udělám víkend jen pro sebe,odjedu,nikomu neřeknu kam,nepovím co tam dělám,ale neskutečně to pomůže.Žena už si zvykla a neptá se,no a Míra a Turek si taky zvyknou :-D
Wolffe cenu ani neříkej.Kdo umí počítat,tak si rám,kardany,rozvod,atd spočítá,ty jo a skoro to má 4 nuly,co 8o .Ty Traxxas kloubky můžu doporučit,budu se opakovat-nezničitelný.
Já dneska zapadnul do dílny,chvíli bastlil Pajero,snad již brzy vyjedem.Už doraziloi elektro,tak snad to Honza rozchodí :OK:
Proběhla i zkouška Pajera,jen jsem na to namotal elektro z Axíka,a nadšení.Jede to teda pomalu-a to je tam 20T motor!,ale traktor,dvě převodovvky za sebou,v kovu,už chápu proč Petr říkal,že se to nedá zastavit,prostě se dřív něco ukroutí.Vůle na podvozku byly zeemědělské,rozebráno,vyčištěno,založiskováno,vazelína,atd,jen elektro a dodělat boudu.
Už se těším na ježdění,a nejvíc až pojede i malá,ta to prohnala po zahradě a je nadšená že to jede pomalu a nedá se to převrátit :OK: