Brzdové kotoučeJsem zklamaný :cry: Chtěl jsem zkrášlit Tacomu kotouči, tak jsem objednal na blind kotouče na onroad, protože se mi moc líbili. Nikde jsem nesehnal rozměr, tak jsem objednávku risknul. Dnes přišli a plný očekávání, zda se vlezou, nebo budou moc malé jsem to šel rychle testnout na Boggery, tudíž originální beadlocky axial. A ejhle, pasuje na disk pěkně a vejde se i třmen a dokonce vytváří přesný hex, i když nevím, jak dolouho by ten plast pod mou váhu auta vydržel, ale jinak super.

Takhle to vypadá smontované.Třmen by chtěl později drobet zabrousit. Drobet někde lehce dře a jeho držák, by šel vyrobit v pohodě, že by se udělalo z plechu "L"ko a přichytilo na šroubky u nohavic.

Jenže, když jsem to vyzkoušel na Irokách, discích od Topcadu, tak jsou moc velké.

Tudíž je dávat nebudu a budu shánět nějaké menší. Potřebuju universální na oba druhy disků. Zase jsou jediné co jsem našel, které obsahují třmeny, tak budou na příští pokus :lol: Každopádně si myslím, že je to užitečný tip pro ostatní, kteří by kotouče chtěli.