jednu bude kočirovat milan008,druha niva bude jezdit ve vansdorfu někde :YOP: fotky jak vypadají jsou na modelbazaru,je dobré že sedi na podvozku axika cc jsou velké, kvalita je na hraně no my si poradíme,davide že mi stříkneš rusa :YOP: :YOP: :YOP: :BYE:
maš tu vojenskou zelenou,plachtovinu bych udělal šedou,stejně ji budu z venku olepovat maskačovym potahem,narazníky černé tod vše,na zesilení zevnitř použiju kobercovou pásku je pevna a dobře se tvaruje,ale na kousku plastu prubnu to lamino co to udela kastle si musime vyladit bo madar dal někde málo a někde hodně,asi to budou maličkosti bo se po všem jen zaprašilo, :OK: :OK: :OK: :OK: :YOP: :hura:
Nejsou moc kvalitni 2 ks se najdou dobré,musime si nektere upravit zesilit a tak,i přes tu kvalitu jsem prodal všechny,a kybych to nestahnul z bazaru tak volají a píšou stále,byl o ne velký zajem,pár objenavek mám ale už jsem to stopnul,jinak jsou čiré jak lexan ochranná folie z obou stran,takovych dingošu ,defedru a honchu je až moc,podkat na expedici uaze nebo nivu je vzácnost 8o ,ikdyž nemám podvozek nechám si i ladu 1200 je to pěkný retro kousek,taková kastle na poličku,jinak jsem si splnil sen budu mit v garáži vojenskou techniku a možná přibude i polni kuchyně za uaz,dodělam chalupy a můžu dlubat dále :BYE: :hura:
:-[ nemáte někdo mezi plastovima dilama na axika ten kosicek na baterii a zadni dil kde se uchycuje pevnostní naraznik,koupil jsem honcho a ten ma zadek zaslepeny, předek má na úchyt nárazníku, :YOP: