MisakMike
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: FreeKec

Fanda 9
Píšu hodně

Skřítku ty jsi ku.wa! :-D To že jsi chtěl čekat na benzince v Dasným(kde není ani traktorová STS),budiž.Ujeli jsme ti 1km před cedulí Vimperk,jinak jsme jeli jak důchodci.Kdybych tě nechytil-kutalíš se z Homolky ještě ted,pak sežereš na co přijdeš,všem se pokoušíš rozpůlit auto na půl,a pak to ještě překroutíš.
I ti co tě dneska viděli poprvý pochopili že ten nápis NO BRAIN na mikině tam není náhodou,já půlky korbičky odnesl po kapsách,ostatní auta zedřený na základovku,protože Skřítek se se střídákem prostě nudil
Jinak ostatním děkuju za účast,bylo to boží,pokecat,vyzkoušet zas něco jinýho,a ti šikovnější dostali i diplom :BYE:
skritek
Přispěvatel

no a Pánbů mě potrestal jsem si aktivne vypral obleceni a zapomel jsem v kapse GPS navigaci no je krasne cista bila a bez znamek života :-( :-( :-( :-( :NO: :NO: :NO:
skritek
Přispěvatel

Fanda 9 píše:Skřítku ty jsi ku.wa! :-D To že jsi chtěl čekat na benzince v Dasným(kde není ani traktorová STS),budiž.Ujeli jsme ti 1km před cedulí Vimperk,jinak jsme jeli jak důchodci.Kdybych tě nechytil-kutalíš se z Homolky ještě ted,pak sežereš na co přijdeš,všem se pokoušíš rozpůlit auto na půl,a pak to ještě překroutíš.
I ti co tě dneska viděli poprvý pochopili že ten nápis NO BRAIN na mikině tam není náhodou,já půlky korbičky odnesl po kapsách,ostatní auta zedřený na základovku,protože Skřítek se se střídákem prostě nudil
Jinak ostatním děkuju za účast,bylo to boží,pokecat,vyzkoušet zas něco jinýho,a ti šikovnější dostali i diplom :BYE:

no a co prece nereknu ze jsem debil ze se mi uuuuplne nahodou pletli autíčka ostatních do cesty a ze jsem si koupil jen chleba a spoustu sladkosti a na burty zapomel :-D :-D :-D :-D :-D a stejne jsi do me strcil aby jsi vypadal jako hrdina když jsi me pak chytil :HOPS: :HOPS:
wolff
Píšu strašně moc!

jo kluci kdo nezazil neuveri kdo zazil nezapomene jj dnesni akce byla fakt super moc se mi to libilo jeste ted mam slzy v ocich kdyz si vzpomenu jak se tam skritek valel :-D :-D :-D :-D :CIAO: hlavne dik Peťovi ze to pro nas zorganizoval a samo taky Fandovi kteryho to napadlo byla to krasne stravena sobota :FINE:
skritek
Přispěvatel

jsem rad ze jsem vas pobavil vysílačka taky byla nadsena z toho narazu do korenu ale jinak dekuju Fandovi za záchranu bylo to super jezdeni ale toho bezmozka uz sebou priste nebereme :-( :tleskam:
Fryštenský
Přispěvatel

Ahoj vím že to sem asi nepatří ale chtěl bych do karoserie zabudovat světla,někde na akci jsem viděl že ledky byli v kasli uchycené pomocí držáku led diod ale bohužel se mi nedaří najít držáky led diod se sklíčkem neměl by jste někdo tip kde je seženu?třeba odkaz? děkuji za vaši pomoc :BYE:
Uaz 469 1:1 4kusy (2x obyčejný a 2x s portálovejma nápravama)
Gaz 66 1:1 Сделано в СССР
Gaz 66 1:10
Land Rover Defender D90 Mex
Toyota Hilux Mex
Honcho Axial scx 10
Mira
Veterán fóra

koukám sem něco prošvih. No, eště, že Skřítkem nejezdíme 1:1 jak to tak čtu. Kdoví, jestli s nim kámoši ofrouďáci třeba nechcou jezdit, protože jim přejíždí auta a z vokýnka řve stříďááááááák.. Nám pak vykládá že "se mu něco malinko nefunguje asi s velkejma nepojede :-D"...
Fanda 9
Píšu hodně

Kluci jak se počítají převodový poměry??? Když je to 64/1,nebo 18/1,atd Co značí,co?Díky
skritek
Přispěvatel

Fanda 9 píše:Kluci jak se počítají převodový poměry??? Když je to 64/1,nebo 18/1,atd Co značí,co?Díky

ze na jednu otáčku musí druhé kolo udelat dany počet. tedy pomer diferencialu 1:3,5 znamena ze kardan musí udelat 3,5 otáčky aby se kolo otočilo jedenkrat
Fanda 9
Píšu hodně

Díky :tleskam: Jo a kdyby jste domlouvali ježdění,tak jak jsme říkali včera-po SZ a mobilech(ať se to nedozví Skřítek :-D )
poschlmartin
Píšu hodně

Mira
Veterán fóra

jesli jsou u vas tohle Vanoce, okamzite se nabizim k osvojeni. jsem samostatny umim chodit na bedynku a obcas neco vydelam. ano na te bedynce taky. umim hrat na hudebni nastroje - klavir, fletny, klarinety, saxofony, kytara, tahaci harmonika. take umim moderovat zabavni vecery a plnit funkci druzby pri svatbe, ale to se neska uz moc nenosi. kazdopadne papiry k osvojeni muzeme resit hned od zitra. v cb na radnici budu od 10 do obeda.
wolff
Píšu strašně moc!

no Martine jdes do nej? me by zajimaly ty napravy :OK:
Mira
Veterán fóra

tak si rikam - co tenhle gmade podvozek versus axial? sem tu nekde cet ze to nejaky mouchy ma, ale kdyz vidim ze axik mi pomalu po pul roce z poloviny odesel, v cem to teda tkvi? jezdil jste to nekdy nekdo?

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“