TV Pá-Ne české a slovenské kanály: Seroše (i v týdnu): Záblesk budoucnosti; Hvězdná brána; Skladiště 13; Homeland; Mafie v Atlantic City; Titanic - krev a ocel; Jak vycvičit draky. Si-fi, fantasy, horory, atd.: Zakázaná zóna; Superman 2; Piráti Karibiku: Na vlnách podivna; Běžící muž; X-Men 2; Legenda o sovích strážcích; Země mrtvých; Liga výjimečných; Barbar Conan (nový); Transformers. Ostatní: Hannibal; Mizerové; Bouřlivé dny; Agent bez minulosti; Stav obležení; A-Team; Srdečné pozdravy z Ruska (Bond); Bratři; Smrt na Nilu; Osobní strážce; Red; Ghost Dog: Cesta samuraje; Smrtonosná zbraň 2. Francouzský/Italský: Svatý rok; Báječná Angelika. Český: Obecná škola; Hogo fogo Homolka. Western/Orientern: Joe Kidd (Eastwood). Válečný: Stalingrad.
Za chvíli Vetřelec vs. Predátor (aby zas někdo neprskal...). Určitě jste si všimli, že každé úterý na Nova Cinema Star Wars, všech 6 dílů. O víkendu klasika s Arniem Běžící muž, výborný Stalingrad a hezký film s Gabinem Svatý rok. V souvislosti se Supermanem - konečně jsme zkouknul Muž z oceli, za mne tedy velmi dobré, řekl bych zatím nejlepší zpracování Suprmana.
TV Pá-Ne české a slovenské kanály: Seroše (i v týdnu): Záblesk budoucnosti; Hvězdná brána; Skladiště 13; Homeland; Mafie v Atlantic City; Titanic - krev a ocel; Jak vycvičit draky. Si-fi, fantasy, horory, atd.: Vetřelci vs. Predátor 2; Superman 4; Černý blesk; X-Men 3: Poslední vzdor; Tygr a drak; Speed Racer; Ve jménu krále; Transformers: Pomsta poražených. Ostatní: Hrdost a sláva; Deset důvodů, proč tě nenávidím; Loupež po italsku; Honba na ponorku; Muž v ohni; Bournův mýtus; Poseidon; Město; Nebezpečná rychlost 2: Zásah; Danny Raketa (Mean Machine); Zastav a nepřežiješ; Nezastavitelný; Goldfinger (Bond); Stav obležení; Letiště 75; Nabitá zbraň 1; Kurýr 3; 60 sekund; Přepadení 13. okrsku; Smrtonosná zbraň 3; Machete. Francouzský/Italský: Dobrodruzi (Delon, Ventura); Četník a mimozemšťané; Angelika a král. Český: Homolka a Tobolka; Tankový prapor.
Solaris s Klůnym mne taky překvapil. Knížka je bezva, ruský film se mi taky líbil a ten poslední taky nedělá ostudu. Walking Dead občas sleduju, ale už je to taková natahovaná. Dexter mne nějak vůbec netáhne, to spíš Perníkový táta. O víkendu samo Bonďák ve Zlatoprstu, 60 sekund a Machete. Viděl jsem Machete Kills a oproti jedničce je o dost slabší.
Nemůžu si pomoc a trochu to tu zaser... :-) a slováci mi prominou, ale prostě se nedá... Tuhle tady doma hrál nějaký slovenský kanál a byla tam upoutávka na "Žandár zo Saint Tropez" a to vám řeknu, že mě to málem odeslalo k zemi smíchy...
holt jazykovy zakon nepusti. a to napriek tomu, ze film je s povodnym ceskym dabingom s neprekonanym F.Filipovskym a v titulkoch filmu je oznaceny ako "četník ze saint tropez"