Koupil jsem jí složenou, ale nedalo mi to a celou jsem jí rozebral (kromě převodovky, ale tu asi taky rozeberu) a zase složil. Zásadní zákrok jsem provedl na podvozku. Místo na listových perech se teď Tundra pohupuje na dvojitém čtyřlinku a nových tlumičích. Jelikož tlumiče nebyli úplně měkké, tak jsem ještě vyměnil pružiny za žluté, neboli soft. Pak jsem také upravil řízení, kdy jsem vyhodil celej pákovej systém a servo posunul na šasí nad nápravu.
Také přišlo na řadu jiné obutí. I když originál Tamiya Rock Cruiser M/T na expedici docela překvapili, tak na Tundru byli vzhledově malé a tak jsem je vyměnil za Crazy Krawler 1.9. Disky jsem zvolil osmi děrové Topcady. Asi jim stejně pořídim červené lemy, protože na Cruiserech se mi ten design líbil.
No a další úpravy se týkaly jen drobností jako je osvětlení, závaží do kol a výměna origo elektroniky, atd, atd.
Úplně nejčerstvější novinkou je, že Tundra dostala lak "s rodokmenem", protože ten původní jaksi bez základu na plast nedržel.
Schválně jestli přijdete na to proč mu říkám lak s rodokmenem :?: :mrgreen:
No je to tím, že to je opravdu barva která se používá pro auta 1:1. A zdalipak přijdete na to na kterém modelu je tento lak k vidění :wink: Je to stejně typický lak pro daný model třeba jako rudá červená pro Ferrari. :wink: