Ty disky jsou vyrobene ze 3 ruznych typu velikosti a designu disku, od gmadu 2.2 beadloky, gmade 1.9 poklice a osy a zbytek doplnku na discich co se doma naslo a z axialu, A mooooooc dekuji za pochvaly, a presne, takove auta se neprevraci, urceno na scale pomalou peknou jizdu
ja jsem si to myslel protoze ten gmade je tam videt tech 6 sroubku ty mam taky ty 1,9 tak dik :CIAO: a mohl bys mi je vyfotit trochu vic z detailu? moc dik ten tvuj man je fakt paradni :tleskam: :FINE:
prace na manu naprosto stoji, neni vubec cas, tak jsem to aljspon zkusil jestli se s temi 15 kily hnem ve snehu a byl jsem nadseny, uzasne realne to vypada, bohoužel pneu maji spatne cisteni vzorku http://dtswiss.rajce.idnes.cz/MAN_KAT_6x6
xenony :YOP: no, mam zluty krytky parabol ale bili super svitivy led to presvitily, diky moc za chvalu, a 15 kg jeste ne ale hotove to tak bude no, mozna min ale 10 urcite, musim to nekde zvazit, srovnavam s 10 kg pytlem, ted delam na valniku, prace do nevidim jeste
moc pekny to ja jsem ve fazi ze podvozek je na kolech a zacnu delat kabinu ale tvuj man je proste supr tak doufam ze se k tomu tvymu aspon trochu priblizim :OK: :tleskam:
tak aby jste neřekli že se flákám tak tady náznak zrodu výka valníku zatim jen prvni vrstva laku ale zase s tim dlouho nehnu tak to sem davam dokud topic zije