Taky se vám při montování modelu stane, že vám zbude nějaký ten šroubek ? ? ? :-p

Nová Tacoma je z 99% hotová a právě proto vám jí ještě neukážu :lol: Popravdě jsem začínal mít této přestavby plné zuby, protože to bylo jak nekonečný příběh a jen za tento týden jsem trávil od odpoledne do půlnoci skládáním auta. Stále se objevovali nějaké problémy které jsem musel řešit.
Aby jste neřekli, že nic neukážu, tak tady je pár fotek.
Barvení kastle na míru.

Velký problém nastal, že jsem nechal zavařit ty těhlice a vrátili se domrvené, jenže auto skoro hotové a nové těhlice z asiattes nikde, tak mi to nedalo a okoukl které ze čtyr bych zvládl opravit. Nakonec se dílo podařilo. Není to nic extra, ale na to abych mohl jezdit, než přijdou nové postačí.

Povedlo se to docela přesně

Nápravy se mi líbí moc :YOP:

Dal jsem si opravdu záležet na každičkém detailu na celém autě a moc se mi nelíbili ty vínové plnící šroubky, tak jsem je vyměnil za válcovitý nerez.

Včera jsem se pustil do předělání celé elekriky v bodě. Hrůza :-( Každý drátek jsem dal nový a vše zredukoval, jen dnes jsem dodělával vrchní rampu a blbec jsem zapoměl naletovat na tuto jedinou část odpor a diody v rampě v p... No nevadí, mrzí mě to, ale musím objednat diody.

A poslední :CIAO: Ochutnávka z podvozku. Pokaždé když se na to kouknu, tak se mi vybvaví slovo "bestie". Zítra, tedy už dnes Vám jí představím celou :-)