Zbavit sem se ho nechtel, protoze Cliff je exkluzivni konstrukci naprav v teto velikosti. MOA (motors on axles) napravy ma i Berg, ale to je jina velikost i cena. Bylo mi jasny, ze to musim zkusit nekde pouzit, ale nevedel jsem jestli crawler nebo spis scale (stejne to pod tou kapotou neni videt). Nakonec to bude takovej hybrid, uvidime jak si povede. Kdyby to nefungovalo, vzdycky se da predelat.
Cliff je celkem pouzitelnej i v zakladu, vlastne staci par uprav. Vetsinou se davaji gumove krouzky mezi dogbony a unasece kol, uzamkne se zadni naprava, presunou se baterky. Samozrejme, ze prostor pro upravy je nekonecny.
Me rozhodnuti bylo, pouzit jen osy a vse ostatni vymenit a prizpusobit tak, aby komplet byl bytelnejsi a hlavne pasoval pod kastli Midnight Pumpkin od Tamiye.
Tady mame puvodni material:

Po odstraneni kastle:

Pro crawleristy:
Kdybyste nekdo chtel stavet crawlera, tak muzete videt, ze Cliff je v zakladu celkem vysokej a hlavne ma natoceny napravy moc dopredu/dozadu. Nepatrne se to zlepsi prohozenim linku, ale na zavodni stroj je potreba snizit podvozek nejlepe pouzitim jinych linku s lepe zvolenou delkou, aby se osy vice srovnaly, protoze Cliff nema nataceci "C". Hlavne u predni napravy je to dulezity pro ziskani co nejvetsiho zataceciho uhlu + existuji tuningove CVD a kameny rizeni. Dalsim krokem je pouziti delsich tlumicu (DTX prodava take BigBore tlumice a sadu pro uchyceni jako tuning) a pohrat si s ulozenim.