TOYOTA TACOMA Red&Black na sezónu 2014Abych Vás dlouho nenapínal, tak konečně představím novou rudou bestii. Bylo to opravdu náročné, protože se přidávalo spoustu nových věcí, které po montáži nepasovali tak jak bych chtěl a hódně věcí jsem musel doladit a vymyslet způsoby uchycení atd. Každopádně jsem se svým výsledkem velmi spokojen.
Takže tady je :HOPS: :FINE: ;-) Vím co si plno lidí myslí o nápisech na gumách, ale mě to prostě nedalo kvůli finálnímu vzhledu, tak moje žena barvila. Já nabarvil i spáry mezi dveřma a haupnou.

Nedalo mi to a přišel na řadu šnorchl z Thundry, který jsem naohýbal tak nějak na Tacomu a další přišli na řadu stěrače od Jirky Pstružiny. Chtěl jsem, aby auto vypadalo co nejvíc reálu. Mám ještě hranatou kobru, ale tahle na Tacomě vypadá asi líp. Z hliníkového plechu jsem udělal objímku.

Vyrobil jsem konečně chybějcí sklíčko na couvací světla a takto vypadá upgradovaný zadní nárazník, což znamená přidaný nerezplech :lol:

Pohled z jiné strany. Konečně jsem díky novým gumám mohl dát na rezervu Iroks, ale tím nastal velký problém, že se tam nevejde Pullpal, tak to musím časem vymyslet.

Pohled na podvozek. Všimněte si spodního pancíře. Tam byli zavařeny ty průlisy, tak by to mělo lépe klouzat a do toho by měli pomoct ještě nášlapy, které zabírají hodně prostoru a ještě jsou mírně skosené do "V"

Zde je nově oplechovaný přední nárazník. To vybrousit, aby to krásně sedělo mi dalo fakt hodně zabrat.

Tady je drobet vidět, jak prosvítají přes masku ventilátory :lol:

Pohled do kokpitu :wink:

Nášlapy se vešli jen tak tak :!:

Pohled na rám a spodek kastle

Nabarvil jsem i nájezdové plechy

A poslední předělání zrcátek, protože s vodícím hřebíkem to bylo nemožné nasadit, kvůli vnitřnímu rámu, tak mě napadl tento způsob a musím říct, že je to nejlepší co jsem vymyslel, protože ať se zrcátky pentlujete jak chete, tak se pokaždé vrátí na místo. Nebylo tedy vůbec jednoduché navrtat kastli, protože sebemenší kousek dirky mimo, tak se stáčeli do stran. Kvůli rámu jsem musel i předělat rám na rampě. Ten je uchycený do korby a na střeše není jediná dirka. Ještě uvidím, co to bude dělat při pádech.

Tady je uchycení gumiček zrcátek. Vyrobil jsem malé plíšky a gumičky zahákl. Jsou stále vyndavací a nikde nic nepřekáží. Plech jsem taky vyrobil na uchycení interiéru, protože jsou jiné stěrače, které nejsou už na šroubek.

Pár dalších fotek na rajčeti co mám v podpisu. Ještě se pár věcí časem doladí, ale to už bude brnkačka. Už se těším až to zítra konečně projedu. Hlavně jsem zvědavý na ty tlumiče, protože ta funkčnost se mi fakt moc líbí.