ch77p píše:No já osobne ,vzhledem k tomu ,že máš krátkou kabinu šel bych do tý červený. A další věc.....jde o to říct si proč vlastně tu Tatru stavíš a co s tím chceš jezdit. Já si jí postavil jen tak s toho co jsem měl doma a že se s tím svezu na zahradě,no a pak jsem čuchnul k expedici a jenom předělávám a ladím...aby to jelo...trochu vypadalo....ale abych se nebál to škrábnout. Takže je vlastně takovej pokusnej kralík a až to vychytám na expedice tak dostavím tu Pumu snad už dle představ...takže asi tak bych se na tohle zaměřil :-p
rotruck píše:Jo Ragazzoniho Marlborka to je fešanda , škoda té dlouhé kabiny. Bohužel ta červená Babča je plachtovka ...... šestikolky jezdily v dobách kdy se jezdilo převážně s plachtou , soutěžní výjimkou s krátkou kabinou a nástavbou by ještě mohla být opět Babča šestikola z- Paris Le Cap kde už nesla pevnou nástavbun ... tuśím to byl rok 1992...........
andryxDD píše:V pohodě, chtěl jsem to udělat tak, abych výko kdykoliv vzal, podíval se na elektroniku, popřípadě přehodil baterku atd.. Díky, ještě seženu na předek nějáky ramena, poolosy, abych kola schoval pod kabinu a bude to dobrý. Nástavbu se budu snažit co nejvíc doladit :D
Zpět na „Trucky, zemědělská technika a vícenápravové stroje“