Ale, jak jsem se zmiňoval ve vlákně s Tacomou, včera jsem byl poprvé projet přestavěné auto na dráhu a čekalo tam na mě vánoční překvapení nějakých sráčů, co si ničeho neváží. Přijdu a první čeho jsem si všiml rozmlácených nějakých betonů. :!: Vzápětí mi došlo, že to jsou betonové části z venkovního krbu, které jsem tam měl připravené na překážky.

Tak se kouknu pod kamen kde byli a kurva :!: Místo houpačky jen kůly a prošláplej most.

Tak jsem začel procházet dráhu co se ještě stalo a co nevidím. Vyrvané pneumatiky ze země.

Říkám si, to někdo potřeboval sakra zimáky? Ale né. Najdu je pohozené u řeky :-(

Rozčílilo mě to jak svině, že jsem tam chodil a vcelku nahlas nadával sám pro sebe :lol: Po dalších minutách mi došlo, že zmizel i provazový most, který byl jako dárek od Smerina. Ten jsem už bohužel nikde nenašel. Další pneumost na kamenech je rozklíženej a je vidět, že se ho pokoušeli taky vyrvat. Proč musí být ty lidi takový zmr...??? Na velkém kamenu grafit, spíš tag z více barev a to jsem našel normálně nastříkané i na písku :-(
Tolik bych si přál, tam jednou přijet a načapat je. Odsud není úniku a to by viděli ten mazec, jak by mosty a gumy ničili je. Asi bych ty věci zničil sám, ale o ně :SHIT:
Zrovna jsem si tuhle liboval, jak se tam za celý rok nic nerozbilo. Na druhou stranu se mi ty vyrvané pneu líbí a už v tom vidím novou lepší překážku a to samé o mostu, který připomíná most s nějakých expedic. :lol: Ale to nemění nic na tom, že budu zabíjet.