"Hele takhle. Já mam vážně rád to různý recesistický trolení všemožnejch anket a hlasovacích soutěží. Je prostě skvělý, když se soutěž zvrhne jak organizátoři vůbec nepočítali a navíc to ještě upozorní na nějakej problém nebo to má skrytý morální poučení. Miluju, když Miss Roma vyhraje obtloustlá cikánka, Slavíka Řezník a tak. Ale s tou prezidentskou volbou sme to asi přehnali, se mi teď zpětně zdá..."
Běhá trpaslíček s malou lucerničkou po Moskvě, do každého koutku posvítí. Co hledáš drobečku, ptají se lidé. Hledám poctivost,vysvětluje trpaslíček. To tady nehledáš dobře, to víš ten Putin, zkus to v Americe.Ta je vzorem všech ctností.
Běhá trpaslíček s malou lucerničkou po New Yorku, do každého koutku posvítí. Co hledáš drobečku, ptají se lidé. Hledám poctivost, vysvětluje trpaslíček. To tady nehledáš dobře, to víš ten Obama, zkus to v Česku. To je vzorem všech ctností, mají tam svobodu, demokracii, láska a pravda tam zvítězila.
Běhá trpaslíček se smutnou tvářičkou po Praze, do každého koutku nahlídne. Co hledáš drobečku, ptají se lidé. Ále, měl jsem takovou malou lucerničku..., vysvětluje trpaslíček.
,,Dělání, dělání to nám hrůzu nahání" ------------------------------------------------- RC OFFROAD KLUB PLZEŇ http://www.rcoffroadplzen.4fan.cz/
Slyšel sem dnes taky jednu perlu .. no ono jich bylo víc ale asi bych puklikoval jen pár :lol:
Stopuje takhle trpaslík u cesty a čeká až nekdo zastaví. Náhle zastaví auto, trpaslík nastoupí,chlápek se optá kam to bude a v tom trpaslík vytáhne kvéra a rvě na chlapa - dělej hoň!!! Tak chlap nechápe co se děje a trpaslík zase -dělej hoň !!! Tak chlap ze strachu teda dobrý ,vytáhne a pohoní.. A v tom trpaslík - ještě dělej hoň !!! Chlap teda ani nachvilku neváhá a znovu pohoní... takhle se to opakuje asi 5x když v tom chlap vyhrkne - trpaslíku klidně mě zastřel ale já už fakt nemůžů ! Na to trpaslík vystrčí hlavu z okínka a říká - Pojď Sněhurko , pán tě sveze do města :-D
Nicméně, taky jsem se už před časem nad tímto inzerátem pobavil....koupil jsem ho před vánocema ve Zlíně v Kauflandu za 800 a za tyden mi volal kámoš, že stojí v Kaufu v Přerově u regálu a cenovka 600. :-) Počkám, až vztopne na ceně, a prodám ho za 5K :-D :-D :-D :-D Jinak s tím ax nevím, jezdí ho kluci na Scx a nic moc to nesedí. Já jsem to posadil na mini rock od losi a myslím, že akorát
Tak , tak ...... jak píše Gecko - podstatou meho znechuceni je právě to , že je to přesně to provedení kastle s "oramovanymi" okny co se před vánoci prodávalo za 5-6 stovek ......... ale jak říkával KOLARDO/Fightliner : "Kaźdymu muže byt u prdele za kolik se to prodava ... dycky se najde nějakej blbec co to koupí" To , že dává matoucí informaci že to nepasuje na Axíka je až podružný svinstvo , takovej inzerátů je tam jak máku , dokonce i na kastle Nikko ze 16tin ...... bohužel. Ale neodbíhekme od vtipů ......
Nová učitelka zoologie se ptá žáka: Chlapče, jak se jmenuje pták, od kterého je toto vejce? Nevím. A tohle? Nevím. A toto? Také nevím. Špatné, velmi špatné. Jak se jmenuješ? Žák stáhne trenýrky a povídá: Zkuste to uhádnout podle vajec!