Ze jo, to je jsem proti nim uplna nula. Jedinej model na kterej jsem musel kupovat novy dily, jako novy ramena, parohy s krytem diferaku a kastle bylo TT01. Jinak za celou dobu vubec nic, a ze jsem tech modelu uz par mel. Jo vlastne ted mi pri posledni jizde v prokopaku prdnul kloubek kdyz mi zacal axik metat salta z kopce, jinak nic... :-D
AXIAL SCX10-3 JEEP JT GLADIATOR, TRX 4 DEFENDER,
SLASH, HOSS
Jo to je jasny, taky me ty vyzvy zacli brat trochu vic nez scale jezdeni, proto jsem poslal mexe do sveta a misto nej poridim neco s lexanovou boudou ktera toho vydrzi mnohem vic. Poridim si Dingouse a bude. :-D
AXIAL SCX10-3 JEEP JT GLADIATOR, TRX 4 DEFENDER,
SLASH, HOSS
Tak jediný co mám na fotce je landies disky(legendární hexy) všechny 4 kusy
a další věci který jsou K.O. asi 2 utopený servo Tower pro a u jednoho prasklej obal 3Spálený motory prasklý Těhlice, převody v zadní nápravě u cécéčka a cécéčkový převody(hlavně spury-2ks a jeden orig. pastorek) jedna vykoupaná lipolka FOXY, rozlousklá handmade kastle a popraskaný páky u serva+ semletý zuby v páce k servu a to je asi všechno :twisted: 8)
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
u mě: ohlá poloosa do kulata ojetej tisícihran na difu 2 spálený motory 1 regl u kterýho nevím co s nim je to je zaím vše,ale třeba si na něco ještě vzpomenu 8)
nefotil som to ale keď to mám vymenovať tak: dva zhoraté motory, dve vybuchnuté nimh, ohnutá poloos, zodraté spur geary, rozbité karosérie, zničené šesťhrany, zhoraté pneumatiky, zničený regulátor, desiatky zhorených serv, vylámané prevody v jednom serve, zlomené gulove klby, zničene xray poloosy, ložiska, strhané šroby, krivé osi kol, kardan, piestnice v tlmičoch, rozthané tesnenia, a tak, asi ako každý :-D
*****NA PREDAJ***** Tamiya XV-01TC PRO - nove, nejazdene *5000kč Tamiya TB-02R BMW X6 *5500kč Yokomo Type C silver carbon - nejazdene, nove *3000kč