7.1. přišel, že chce zase nastavit vysílačku, při té příležitosti se zjistilo, že modul nefunguje a on tvrdil že to ještě nedávno fungovalo, když to přehazoval z jiného auta.
Což znamená, že po víc jak roce používání přišel s tím, že modul najednou nefunguje a chce ho opravit.
Závadu jsem hned nenašel, tak mi Jajek nechal modul doma, ať hledám dál.
19.1.2014 12:26 Jajek v SMS píše:Jestli namas nahradni dil tak mi posli jaky a ja si o objednam na ten zvukovy modul,jinak si ho nechej a vratis mi penize,nerad resim neco dlouho
19.1.2014 12:31 Jajek v SMS píše:Pockam jeste tyden jak nebude,dojedu si v patek pro penize,jinak to nevidim
Nakonec jsem závady našel

Na obrázku vlevo je vidět přestřižená propojka a na obrázku vpravo je vidět zničený potenciometr( v té bílé části má být otvor na křížový šroubovák, ne kulatá díra).
Tak jsem mu napsal, že oprava bude stát 500Kč, protože mne jeho přístup vytočil.
20.1.2014 8:49 Jajek v SMS píše:V patek si prijedu pro penize,ja zaplatim 900 a budu se modlit jestli tam neco neodejde snad nejaka zaruka,asi napisu na forum co a jak mam delat to ti poradil tatka, v patek se stavim pro penize a to bylo naposledy co mi neco delal znamy
20.1.2014 8:52 Jajek v SMS píše:Porad se s tatkou co ted,takovy pristup se mi nelibi,je to zlodejina,jestli mi nevratis penize vse napisu na forum
20.1.2014 9:20 Jajek v SMS píše:Tak ja si neco koupim za 900 a bez zaruky?kdyby to udelal nejaky cizi tak si reknu ze me zkousi,ale ze se nekdo najde mezi znamima modelarema tak to je dobre,tak si ho nechej a muzes ho nejakemu volovy prodat za 1500,ja mam jenom jedny nervy,to se nedela,toto bych zadnemu se znamych i cizich neudelal,rekni tatkovi ze se mu to povedlo,
20.1.2014 9:22 Jajek v SMS píše:Mohl jsi mi ho opravit,ale mel bych porad strach jestli mi tam zas neco neodejde a proto chci vratit penize,
Kdyby přišel s tím, že nechtěně urval propojku, tak mu to opravím zadarmo a nic neřeknu, ale při jeho přístupu NE.