Já se tedy Míry musím v něčem zastat a i souhlasím s ostatními. Když mi bylo přes 20let, tak jsem tuningovou mánií procházel taky, ale čím jsem starší a asi i možná moudřejší, tak na běžné každodenní ježdění na našich krásných silnicích to neuznávám taky. Dřív to u mě byly taky podvozky, laďáky, rally zámky a vše možné a dnes se držím pohodlí, ticha a už bych nic drncavého nechtěl. Tím nic proti Lubošovi. To myslím všeobecně na toto téma. Každý den jezdíme 60km do práce a to co člověk občas vidí je děs a někdy i k smíchu. Ve Vimperku jezdí A3 96r.v. oplastovaná jako svině a té se musím pokaždé skoro smát. Jako vzhledově to není špatné i se mi to líbí, ale po praktické stránce na nic. Já tomu říkám hrablo na sníh :lol: Ono to dře jen o záplatu. Jedem proti sobě, já 40km/h a audi na jedničku přes propadlou záplatu, která není ani nějak hluboká a slyším obrovské škrrrrrt předním hrablem :lol: Motor původní 1,6 a vzhled okružáku.
Tím ale narážím na oplastované auta s nevýkonnými motory. Jedu v létě z trialových závodů z Plzně a 20km před domovem na konci obce přede mne vjel nějaký celý oplastovaný ford, nějaká us verze. 4 výfuky do rozjezdu do kopce začli hrozně řvát, zvuk se mi i líbil, ale co se mi hned přestalo líbit, že už do toho kopce začel jet urostřed silnice a typický závodní najíždění do zátáček, nadjezd do protisměru a pak stčení k pravé krajnici. Směšné na tom bylo že já se pěkně pohodlně kolíbal a poslouchal hudbu v
Adolfu, který měl před 23 lety 147koní, dnes bych řekl něco přes 100 a jel jsem stejně rychle. Pomyslel jsem si "ty vole, oplastuje auto a myslí si že je to hroznej závoďák o 200koní víc a podle toho tak hned musí jet a ohrožovat, no a co se nestalo o 4km dál :!: Jel favorit a za ním nějaké auto. Nalepení za auto, podřazení, že to škublo z autem a myška na předjetí. On ten debil vjel na hliněnou krajnici a nemohl se dostat zpět na cestu. Za ním mračna prachu a tak 100m to trvalo, než se dostal zpět a bylo vidět, že ho to i dost překvapilo. Tak to první auto předjel jenže favorit už byl 150m před totálně nepřehlednou zatáčku a on ho musel stejně dát. Ty krávo mě úplně zatrnulo a modlil jsem se ať z toho kopce nic nevyjede :roll: On si to vedle favorita ještě rozmyslel, zpomalil a pak to stejně dokončil a naštěstí nic nevyjelo, ale nekecám, že to strhl do svého pruhu, tak 20m před zatáčkou. Já ty 2 auta předjel za tou zatáčkou v táhlém kopci a stejně jsem se jich držel a moc jsem na to nešlapal. Dojel jsem je ve 180st. zatáčce, abych si je prohlédl. 2 20letý smradi do půl těla z rovnými kšilty. Ve mě to tak vařilo, že jsem si říkal, že jestli dojedou machrovat na Vimperskou benzínu, takže tam do jedu taky a něco jim od plic řeknu. Nakonec odbočili dřív.
Takové věci vídám často a proto mě to asi štve a mám strach kdy narazíme cestou z práce na takového vola my.
Tenhle odkaz je kilometr od Vimperka. Klucí od rodin jeli do německa do práce. Dva idioti se honili po silnici. Ta rostřelená honda neměla na silnici vůbec co dělat. Měl to mladý kluk ze Strážného. Byla bez papírů a vozil jí na sprinty. Nějaký motor z jiné Hondy 2,8 biturbo 360koní. 3 kluci co jeli pracovat umřeli a řidič Hondy přežil. Díky tomu uložení motoru je to tak i rozpůlené :!:
KLIKNĚTE NA TENTO ODKAZ!!!
Přijeli jsme k tomu půl hodiny co se to stalo, když jsme se vraceli také z práce. Mohlo se to stát i nám :!: :!: :!: Normálně mě z toho bylo pozbytek dne zle a smutno :cry: .