wolff
Píšu strašně moc!

Re: FreeKec

Fando ty nemas co na aute pripravovat vzdyt je novy das baterku a jezdis :-p mozna trochu vylestit :-D :-D
Mira
Veterán fóra

kuciii premejslim ze pudu s vama. rolba je zasadni. ale mam to uz celkem rozebrany tak se asi nehecnu...

scale snih je super vychytal jsem ho tu chvili co byl a zrovna sloziste je na to s tema kopeckama kolem dokola naprosto paradni...

musim pohnout se stavbou at uz jezdim. coz kastle uz vypada jako petina auta aspon, ale podvozek to bude este laborovani. vymyslet to aby to sedlo, bylo funkci, dala se treba menit baterka ci utahovat cerviky u prevodovky je vomrd, sedim u toho hodiny a zjistim ze sem nalepil 3 dily :-D
wolff
Píšu strašně moc!

no vidis a ja myslel ze uz to mas :-D :-D :-p
Mira
Veterán fóra

covece neni to prdel. soted sem nedocenil zplna vasi praci a az se priste uvidime, vase postaveny auta budu videt zas jinym vokem.

...asi sem urazil spoustu lidi tady na foru, dovolil jsem si pohanit jim felicie a tuningovy podvozky a asi me zablokujou :-D tak kdyztak cisla na sebe mame :-D
Fanda 9
Píšu hodně

wolff píše:Fando ty nemas co na aute pripravovat vzdyt je novy das baterku a jezdis :-p mozna trochu vylestit :-D :-D

ty cype,já to zas trochu rozebral :-D ,to je u mne nekonečný proces.Ale v klidu,pojedu.Dnes ráno první šornovačka s rolbou,dle předpokladů se projevilo pár nemocí,takže už je na stole a než tam namlátím všechy ty ložiska,tak je pondělí,přijdou pásy,pak dobastlit napínáky a příští víkend jsem v plné parádě :OK:
Jo a i když nejsem klasickej prohlížeš fora,čtu jen tady naše vlákna a ostatní ne,tak asi založím o tom stroji vlastní vlákno,protože mi přišlo pár zpráv a každý chce vědět něco,a píšu to furt dokola,tak asi-i když je to proti přesvědčení,protože vlákna tu zakládají lidi kvůli každý kokotině,založím svoje a shrnu(doslova :-D ) tam info co vím a co by byly někomu k užitku.
BTW-koukám že Wolff má zase rejpací náladu,ještě ho to od minulých Ort nepřešlo :-D
wolff
Píšu strašně moc!

ja rejppu protože pak je aspoň nejaka odezva a forum se hejba :-D :YOP: :YOP: :-D
MisakMike
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

dneska fakt pecka pojezdeni :OK: az teda na tu zimu vlezlou...
wolff
Píšu strašně moc!

jj pojezdeni paradni jak zivy taky se mi to moc libilo akorát nechci nejak rejpat ale kde jsou fotky :-D :-D
Fanda 9
Píšu hodně

Tome kde jsou fotky?!
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Nevim wolove co cekate za fotky z mobilu focene v noci.. ok zde jsou..parada ze..

Obrázek
http://tom60105.rajce.idnes.cz/Tma
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Fanda 9
Píšu hodně

ty woe to bylo focený šroubovákem,ne?! :-D ty Tomovo oslovení-volové,vokurky,sprostaci, rejpalove, netahla... :OK:
Jinak pro ostatní-poježdění po tmě=zcela jiná dimenze!Za prvé nejsou vidět detaily,a to že často na autě něco chybí nebo přebývá,a když auta jedou pěkně v štrůdlu a svítí-obvzlášt na tom sněhu-je to hodně scale!!
Tak příště minimálně takovou účast,bylo to super.
Mira
Veterán fóra

akorat jak jsou ty kola obaleny tak to z dalky nevypada good, ale to je asi tim fotakem fotografem :-D tak nejak.

ovsem zen expedicni strudl je proste super a jak tak stavim tak vidim, ze s tim prestanu jezdit jako kokot kolem dokola a prevracet se a zkratka s vama budu absolvovat tenhle nudnej strudl a fakt s tesim :-) doufam ze velikosti budu odpovidat at to neni kazdej pes jina ves..

kde je fandova rolba??? ;-)
Fanda 9
Píšu hodně

No ta fotak je hoodně zkreslená,a za sebe musím říct,že scalovější ježdění jsem nebyl!A to mi ježdění v řadě nepřipadá nějak záživný,ale po tmě na tom sněhu,je to super.At potvrdí ostatní!
Rolba je stále ve vývoji,není to tak jednoduché,upgrade a vychytávání much si žádají čas.
BTW-než dám požadavek na market-nemáte někdo 1 ks origo Axial kardanu?Teoreticky by mě vytrhla i jen jediná ta kovová koncovka-kloub,zbytek mám,než toto pořeším,jsem s Honchem nepojízdnej.
Mira
Veterán fóra

zejtra rano mas kus toho kadanu v poste ;-) pojedu kolem kol devaty tak ho vhodim :-)

a koukej udelat za honcho vozejk, pridat oranzovy majaky a na vozejk rolbu a jede se.

ve frymburku funguje soukroma zachranka pana Borka Bulicka, ma zajimavy stroje a jeden z nich je vyprostovaci special Volvo. nevypad to vubec jako Volvo, je to takovej tancik, ma za to i vozejk, taky pasovej. Vozi to na podvalu a onehda jsem se s nim zakecal jak to funguje a on ze s tim zasahujou tak 2x do roka. a kdyz s tim nekam jede, vypada to tak, ze jede dokud nezapadne, pak s tim pasakem sjede z podvalu, vytahne auto, zas to nahodi na vozejk zakurtuje a pokracuje tak dokud to opravdu nejde, pak se teprva jede se samotnym volvem.
zvidavci si najdou jeho stranky, ma tam vobrazky techniky a je tam i tady tuto sedim na hajzlu s mobiem tak.nebudu slozite guuuglit..

honcho s pasostrojem na to ma nabeh :-)
Fanda 9
Píšu hodně

svět je malej,já znám tu jeho 8kolu z Řevnic,konkrétně parkovávala vedle v Černošicích :OK:
A jestli budeš moct ten kus kardanu postrádat,tak se pak srovnáme.
Podvál nevím,nevím,při tý šířce by to byla hodně zajímavá souprava,ale Wolffík bude mít na MANíkovi místa dost,takže odvoz mám :OK:
Dneska jsem to testoval na sněhu(než to kleklo-zkrátka testování)a je to fakt brutál,nezná to hranice a při rychlejší jízdě je super jak od toho lítá sníh :tleskam: Ale dá se to posadit na vanu a hrabeš,když na něco najedeš,nebo když to napálíš do haldy prašanu,tak někdy nevyjedeš,jak je to lehký tak měrnej tlak na tak velkou plochu pásů je malej.Slibuju si podstatný zlepšení od alu pásů,který mají dohromady přes 1kg,pak by to teoreticky mělo i utáhnout případné uvízlé vozidlo.Výborný je těžiště,při normálním ježdění je zcela téměř nemožný to dát na boudu.
Jo a další podstatná věc-jak tak člověk jezdí,do všeho tlačí,zdolává překážky,píše pásama do sněhu,tak pak ti dojde,že je tam vlastně ještě radlice,a že se dá zabavit i tím,že můžeš shrnovat sníh :-D :-D

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“