Děkuji za pochvalu. Těší mě, že se moje práce líbí, ale zase až tak perfektní to není. Jsou tady jiní machři, kteří jsou „Páni“ modeláři s velkým „P“. Jinak k oživení tohoto tématu můžu napsat jen to, že v současné době karoserie leží ve skříni a na podvozek chci osadit novou karoserii viz :
http://www.rc4x4.cz/topic10510.html.Takže spoustu věcí jsem nedotáhl do konce a po pravdě nevím, zda je ještě někdy dodělám. Práce na autí mi přerušila koupě většího bytu a následná rekonstrukce a nyní, když už jakž takž bydlíme, tak pomalu začínám znovu, ale s novou karoserií. Bohužel z důvodu různých dodělávek v bytě a práci (znáte to, mohli byste být v práci od rána do večera a navíc bez placených přesčasů) není takový dostatek času jak bych si představoval a proto práce na autě jdou velmi pomalu. Takže toto vlákno je zatím zakonzervované. :TIME: Ale abych se dostal k odpovědím na co jsi se ptal.
Vše je dělané z PSH 1mm. PSH je lepeno modelářským lepidlem AGAMA, ale na radu zdejších modelářů jsem později začal používat modelářské lepidlo CONTACTA PROFESSIONAL a můžu jen konstatovat že je opravdu lepší. „Černé plotny“ na blatnících jsou lepeny oboustrannou lepící páskou. Prohlubně v PSH jsou dělané tak, že jsem dveře vyřízl, o kousek zmenšil a podlepením usadil zpět. Vsazení oken jsem provedl viz foto níže. Snad je to k pochopení a lepší než popisovat. Pokud bys měl další dotazy, klidně se ptej tady nebo SZ nebo na mail.
Více fotek na rajčeti (již to není jako nové :wink: )