Tak jsem si uvedomil, ze uz jsem tu o Tundre dlouho nic nenapsal, tak to musim napravit.
Na řadu po delsi dobe prisel navijak. Protoze jsem nechtel navijak vystrcit pred hrazdu, tak jsem mel bud moznost schovat navijak uplne do auta a nebo schovat za hrazdu.
Po nekolika zkouskach jsem se rozhodl navijak rozdelit od rolny a dat ho samostatne za rampu a rolnu primo napasovat do lyziny. Dal by se nechat pohromade, ale hrazdu bych musel moc odsadit od auta a to se mi nelibilo... vysledek je na foto dole.
A jeste pridavam jednu fotku kdy jsem Tundru pripravil na jihoceskou expedici s poutacem na nas klub a forum, ale nakonec jsme vyrazili na mistni akci... navijak je zde videt jak celkove nenarusuje design Tundry, ale presto ji hezky doplnuje o neco noveho... teda aspon dle me je to hezkej a nenapadnej doplnek :wink:

Hummer H2, Trail Finder, RC4WD 35T, Junfac Parts, T1 Disruptor, RC4WD Crazy Krawler, DSYS MD36DCRS
Toyota Tundra, High Lift, 4-link, Black Chrome Beadlocks, RC4WD Tomahawk 1.9, DSYS MD46DCRS
www.RCKV.cz