Fanda 9
Píšu hodně

Re: FreeKec

Miíra-jako celek je to malý,ale použít jen radlici a tu zadní nástavbu,tak je to boží a hlavně scale.Protože radlice ani ta sypací nástavba není nějak rozměrově unifikovaná.Takhle osazenou vidíš jak Multikáru,tak Tatru, dát radlici a tu sypačku na nějakej pickup-mě by se to líbilo.Ve filmech často k vidění,nějakej ten americkej Dodge Ram v týhle konfiguraci.Ale pravdou je,že je to fakt úzkej profil,co se počasí týče.Taky na Ortech by jsi víc ležel na boku než jezdil :-D Koukám že nás to počasí pěkně pobláznilo.
BTW-dnes dorazily pásy,tak doufám že už to o víkendu vytáhnu.Půjdem vůbec jezdit?Šel bych sobotu večer,ale jestli bude většina pro neděli a klasiku,tak dám sobotu večer i neděli :OK:
wolff
Píšu strašně moc!

pro ty co chteji delat 110 defendra http://www.youtube.com/watch?v=9Ozloph_QuI :-p :OK:
Mira
Veterán fóra

hele, kawalski, me furt lezi v hlave ta tvoje kastle - jak jsi to delal? to je nejak.odlity nebo jakyho certa..? vsude je to kulaty, mezitim nejaky linky ve kterejch se to lame no masakr, co to je zac?? sem neposlouchal kdyz se to probiralo
Kawalski
Přispěvatel

Míro říká ti něco 3D tisk :-)
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/
Fanda 9
Píšu hodně

:-D :-D :-D ...furt mi leží v hlavě jak je to odlitý...
Mira
Veterán fóra

potřeboval bych kola a palubku a přední grill

ale nebudu máslo a udělám si to voe rukamama protože moje 2D tiskárna tiskne duchy a co potom 3D...

edit
Františku di se smát jinam se ptám ne :FINE: dyť to může bejt třeba na nějakým kopytu olepený žvejkačkama, ztvrdlemjma a stovečkou šmirglem srovnanejma co já vim. 3D tiskárnu sem nikdy live neviděl
MisakMike
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

nevíte jak na te své vysilacce prenastavim kanali aby mi sel ovladat navijak? pac ted to mam nastaveny jen na to jedno tlacitko a stim to muzu jen navijet...
Fanda 9
Píšu hodně

Tak páč jsme závisláci,šli jsem ještě odpoledne na Hliník.První delší jízda rolby,po upadnutém motoru a následně spadnutém pásu(obojí způsobeno mojí nedostatečnou kontrolou nastavení)už to jelo.A přestože to má své limity,jako vše,tak Wolff se přesvědčil že ty pomyslné limity jsou hodně daleko :tleskam: Zvuk je taky hodně scale :OK:
Tluču se trochu do palice,že jsem jí nevzal už ráno na Orty.Ale ještě pár kontrukčních i scalových dodělávek a můžu vyrazit v plné parádě.Jen by to chtělo trochu toho poprašku,páč na suchu či bahně to prostě není to pravé.
wolff
Píšu strašně moc!

tak koukni z okna mas tam ten bilej nesmysl tak palcaky na ruce beranici na palici a hura na odhrnovani at se to nepremnozi :-D :-D :OK: a taky k tomu někdo něco chytrého napiste :hura: :-p a ta rolba to je nezmar ted by to chtelo nejakej nakladak ;-) :-D
Mira
Veterán fóra

a co, wolfe, jak jsi s tim daleko? ja pomalu budu malovat Honzikovi planek eletriky a kdyz to dobre pude tak za 3 4 tydny bouda bude, driv ne. uzivejze si jezdeni bez mych bezednych kecu :-D pak to zas prijde.

na rolbu jsem mega zvedavej. pres leto z toho opravdu udelat leda nejakej vyprostovak .. nebo proste sezonni provoz (mesic dva v roce :-D nebo to s sebou tahej na lyze :-D )

kuciiiiii me se tak chce jezdit... i ten cjybejici kardan objednam, loziska nafasuju u turka, ale rozlepil jsem si kola... nebo wolfik ma ty bily bezprizorni? sel bych pristi vikend zajezdit uz me to fakt nebavi jen brousit lepit merit brousit lepit cudka merit lepit brousit lepit cudka lepit brousit kitovat kitovat cudka brousit brousit brousit do prace :-D
Kawalski
Přispěvatel

pro rejpaly moje Tojota není podobná Wartburgu no posuďte sami
:-I
Obrázek
8o
Obrázek
:-(
Obrázek
:-D
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/
david.ch
Nově příchozí

Kawalski píše:pro rejpaly moje Tojota není podobná Wartburgu no posuďte sami :-I

Podobnost je čistě náhodná :-D

Máš jiný světla, já bych byl v klidu :P
Fanda 9
Píšu hodně

KAWALSKI-úplně jsi ZABIL!!!Uplně nejvíc,takhle jsem se dlouho nezasmál :OK: Ještě jak jsi si tě tam včera dobírali,ohledně původuma druhej den tohle.Ale i když tohle je podobnost 1A,tak ten náš žlutej Moskvič byl ještě podobnější,i přední lampy to možná mělo dělený,škoda že nemám žádný foto z dětství,tenkrát se tolik nefotilo a barevná fotografie přišla asi deset let poté co Moskalíka zreznul u babičky za stodolou...
Mira
Veterán fóra

ty si normálně blázen :-D kawalsi dočista blázen :-D ta :-D kovýho wartburka :-D :-D :-D :-D
wolff
Píšu strašně moc!

kdyby jsi nemel ty zadni okna na cerno a mel jsi zrcatka tak :-p :-p no nevim :-D :-D

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“