ja bych sel rano klidne na orty na tu 9 00 ;-) pak mam doma praci :-p :-( nebo treba na hlinik tam uz jsme byli neni to tak dlouha trasa a vyblbnout se tam da dost :OK:
Ale Hliník není úplně záživný okolí :-p Já půjdu kamkoliv.Obsadit auto,tak ani to Dubný by nebylo marný,je to tam pěkný a není-výjezdy,sjezdy-scale pěšinky :OK: Je mi to jedno,ale klidně další 3 do auta vezmu,jak chcete.Ohledně času-určitě ráno.
Porad resite kam, zajedte k nam domu, kousek za Pridoli. Je extremni sucho, vlidnejsi podminky snad jeste nikdy nebyli. Kde jindy baziny sotva auty zdolatelne, ted se da i projit. Lesni potucky vyschle, brody mirne a pro vsechny! Prosli jsme s klukama celou trasu, odklidili par vetvi a muze se jet! Takze expedicka pohodicka, zadnej extrem. Sobota, nedele kdykoli se vam zachce, ted je cas nez zacne soutezni sezona. Pocitejte tak s trihodinovkou a dobrou obuv.
A kde to tam jezdíš? Já to mám z Křemže kousek a tady už mám projetý kde co, když chodím pomalu každý večer po práci... Tak by nebylo špatný zase objevit nějakou novou lokalitu...