To jsou zprávy v novým roce... ! Kubas (prcek) to oplakal... Ale co, když mi pošleš, jak si novej latko/řetízkovej most představuješ, s kubíkem ho zase vyrobíme a rádi. Udělali jsme jeden, uděláme druhej!!! Ost už nějakou doubu přemýšlím, na co ze dřeva se vrhnout!!! A pokud se nic nestane, tak plánujem šumavu na pololetní prázdniny.. ;)
Že to na...ere, o tom žádná, ale nechat se odradit, to ani nǎhodou! :-I :NO:
Držíme palce a určo dej vědět!!! Už teď se těším na výrobu!!!
Tak já dám lepší zprávy. Včera jsem objevil u řeky pohozený Tvůj most a i zbytek houpačky, takže se vlastně zas nic tak hrozného nestalo. S výrobou jsi moc hodný, ale momentálně ti nemohu dát žádné míry, protože zatím terén na mosty moc není a přes zimu na dráhu prdím a začnu zase na jaře a hned zapojím ten bělorus, tak to bude lítat a pak to začnu rovnou nějak modelovat a teprve se uvidí co bude třeba. Chtěl jsem si zajezdit trialek, jenže se mi nepovedlo zapíchnout ani jednu branku :lol:
Jo mě to neodradilo vůbec. Spíš naopak. Jsem rozhodlej, že se zbavím i těch druhejch pneumatik na kamenech. Jak to vytrhli, tak se mi to líbí víc a tam dám mostík.
:tleskam: :tleskam: Dnes jsem přijel na dráhu a nestačil se divit. Někdo mi ušetřil hodně práce s rozšířením dráhy a vysekáním stromků. To se to bude panečku budovat a dráha bude do prvního závodu obří :!: :idea:
Tady u břehu mě to sice drobet štve, že je tam vidět ze silnice, ale zas díky tomu udělám nějaký terén v tom kopečku k řece :OK:
A tady bližší pohled kde vznikne Duel a ty další disciplíny. Už se na to moc těším. Bude to masakr. Všimněte si těch valů na pravo. Já mám výjezdy moc rád.
To jo. Naše palivo se válí v kopci u řeky :-D Já mám Romčo právě strach, že to město odveze. Já právě počítal, že se do té čistky pustím z jara motorovkou a rovnou ty silnější větve nakrátím na mosty a další překážky. Oni to vykáceli až k té příjezdové cestě u hlavní silnice, tak už tam žádné dřevo jinak nezbyde. Zas je pravda, že pak nebude co zničit od těch mladých sráčů :lol:
No právě. To jsem psal už u těch fotek :roll: Tam je vidět poze u posledních dvou fotek. Z té silnice naproti, jinak sám víš, že je to odjinud uzavřené. U té řeky mě to mrzí no. Tam se to krásně zalistnilo a bylo to fajn. Na druhou stranu je zrovna na té silnici minimální provoz, tak se to snad podá.
evropska unie chce krovi vymytit, neni puvodni, kdysi v temnem stredoveku ho sem zavlekli arabasi takze zadny krovi!
hele to chce nejakej velikej transparent. treba 'prijmu brigadniky, 100Kc hod.' nebo 'vimperk olympic stadium Sochi 2014' neeeebooo 'prostor je v evidenci jizdnich kol PCR' no mas fantazii...
Tak ten vršek je furt stejný a to co se stalo na vánoce bylo poprvé za celý rok a s tím výhledem ze silnice je to možná fakt dobře, protože tam na podzim chodil někdo chlastat a fetovat. Ne přímo na dráhu, ale k té točně. Byli tam schovaný a teď tam bude vidět, tudíž je to asi moc nebude bavit a nebo to nebude bavit policajty, takže možná to je jedině dobře. Jen mi šlo o to, že já taky nechtěl být vidět, ale to přežiju :lol: