wolff
Píšu strašně moc!

Re: Domlouvání ježdění

jezdime semhle tam mame sraz http://mapy.cz/#!x=14.496678&y=49.02314 ... fast%22%7D tak počkej az se ozve vic lidi ja bych jel v nedeli ve 13 00 :OK:
poschlmartin
Píšu hodně

Fanda 9
Píšu hodně

Bushman-ano,jak brzy zjistíš,tady se nic jinýho než Orty v neděli nejezdí.Já bych za tím Martinem vyrazil,vypadá to slibně :OK: Navíc Poschlteam stále hostuje tady,tak by bylo potřeba na oplátku směrem k nim!Nebo zavítat do Křemže a ukázal by jsi nám něco pěknýho.
Mira
Veterán fóra

wolff na ortech zakopal tchyni tak to chodi kazdej tejden kontolovat jestli to nevyhrabali psí
bushman
Nově příchozí

No upřímně řečeno, v Křemži je pěkný h...o. :-) Hezká trasa je Křemže na Dívčí kámen, ale tak 90% je lesní cesta, zbytek pak celkem pěkný poježdění okolo Dívčáku, tam je terén slušnej. Pak chodím třeba taky na Kluka a po hřebeni zpátky, ale to je všechno minimálně na dvě tři hodinky. Přímo v Křemži je poježdění trochu kolem potoka, ale celkově bída. Orty znám, díky těm kaolínovým dolům. Na ježdění to tam bude asi fakt dobrý. Akorát musím už konečně dodělat tu voděodolnost... :-)

Kamarád, co jezdí se mnou, má Himoto, nějaký monster truck, upravený stylem "co dům a železářství Iška dal" na něco, co trochu připomíná nějaký terénní auto. Váží to asi 4 kila, jede to jako tank. Ale scale to není ani potmě se zavřenýma očima, tak nevím, jestli by se s tím taky mohl zúčastnit. A kluk má Traxxas Summit, to je stejnej problém... Já se s tím Axialem snažím držet v tomto směru zkrátka a žádné šílenosti na to nedávám. :-)
Fanda 9
Píšu hodně

bushman-to jo Orty jsou super,2x,3x,5x ale pos 100tý je to někdy nuda.Už jsem mluvili s Honzou(ten je taky s Křemže)že by nebylo špatný jít z vlakové zastávky Vrábče,lesem k řece(myslím že jt o po modrý,jestli se nepletu).
Pravda je,že když jede štrůdlík scalových aut je to oku lahodící(to už je ta Tomovo škola ;-) )ale na to bych nekoukal,žádné restrikce nejsou každý je vítán.Třeba na Složišti,byly dvě expedičky,short course,bugina...Jde o to zajezdit,pokecat,zkusit stroje ostatních.A píšeš že je to na 2-3 hodky,když se zadaří jezdíme i dýl,ale to nesmí jít Bifi,páč to se jen kecá a nic neujede :-D (viz tato neděle,měli jsem vzít popcorn a colu,a bylo by to místo kina :tleskam: )
Nic neřeš,kdo máte co pojízdnýho doražte na ježdění a uvidíš,že jsem v pohodě(Míra ted nejezdí,tak nehrozí že by tě někdo odradil :-D :-D )
Mira
Veterán fóra

bushman
Nově příchozí

Moc hezká expedice je od cestářů (křižovatka Y za Vrábčí - vlevo na Křemží, vpravo na Brloh - bezproblémové parkování i pro větší počet aut). Odtud výstup nahoru na Kluka (hodně do kopce, kameny, kořeny, ale žádná voda ani bahno), pak po červené po hřebeni, dolů k bohouškovické myslivně a zpátky po lesní asfaltce (a kolem ní). Určitě takové tři hodinky. Terén je takový pohodový, sem tam něco techničtějšího, ale kdo rád brodí, má smůlu...
Fanda 9
Píšu hodně

Bohuškovické chalupy-tam je spousta černé(divoká prasata),vlastní zkušenost,když jsem tam spal v lese :-D Ta červená trasa je výživná,jen zcela bez vody,to je škoda.Doraž na ty Orty,bude se ti líbit :OK: A příště třeba zvednem my zadky směrem k tobě.
poschlmartin
Píšu hodně

U nas je ted taky dost sucho, vetsina lesnich potucku je vyschlejch, baziny taky sucho, ale zas je prujezdnej i velkej potok anekolikrat se s nim potkavame. A trasa je pekne sjizdna, ono taky stravit cele odpoledne jen na prvnich stometrech je sice fenomenalni, ale kdo ty auta ma furt cistit!

Co vam budu vypravet, prijedte uvidite... A priste bychom se taky pridaly treba na to Kremezsko, tam nam to vyhovuje, mame tam kam odlozitprebitecne kusy rodiny, at zije prarodicovske hlidani. A obed nam tam taky nekdo uvari, proste no problema.
MisakMike
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

takze teda v nedeli rano na ortech? ;-)
poschlmartin
Píšu hodně

A vite co, stojim pred obchodakem a tak zvazuju co koupit. V ramci korupce vezmu basu, nejaky spekacky a kdyz na to prijde tak to v nedeli s klukama snime samy. Vic jsem nechtel rict nic...
Fanda 9
Píšu hodně

poschlmartin-předběžně,my by jsme s Wolffem přijeli :OK: ,neděle mírně po obědě,počasí má být,zajezdíme,dáme pivo,špekáček...Kdyby se někdo chtěl přidat,tak máme ještě 2 místa v autě.Jinak Martine pošli mi do SZ telefon,pro rychlejší domluvu,díky
wolff
Píšu strašně moc!

jj potvrzuju prijedem zajezdime pivo nepiju ale hlavne aby byla zabava 2-3 hodky tam vydrzime tak se tes :-p :HOPS: :CIAO:
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Jee skoda..jel bych, ale jsem na praskach ko.... lezim, nehybu se,potim se.. cuss uzijte si to..
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“