Macarony
Přispěvatel

Re: FreeKec

ty jo, celkem by mě zajímal ten komacel :-p
Mira
Veterán fóra

tak to je mazec to je mazec to je mazec to video. Podle všeho mu to trvalo od rána do odpoledne, nejvíc je ta vitrína ve který brousí, to mi neříkejte že to má jenom na tu modelařinu...

paňácu si udělal, interiér, hlavně ta patina ta je skvělá. Fakt hustý hustý hustý hustý
poschlmartin
Píšu hodně

A hlavně má nějakej měkkej materiál, řeže se mu to jako fík... A jestli je to lehounký tak to chci taky!!! Mám něco takového doma abych to zkusil a já se na to vyprd, ale asi to budu muset vyhrabat... Docela mě to oslovilo.
Fanda 9
Píšu hodně

tak saláti,právě jsme se vrátili z ježdění od Poschlů,jedním slovem MASAKR!!!Krom pohostinnosti a"all inclusive" kterou nás zahrnuli(ještě jednou díky),mají terén že nám spadla brada.Je tam prostě vše,výjezdy,sjezdy,potůčky které se dají brodit skoro všude,šutry po kterých se dá crawllit,bahniště...A úplně nejvíc mne dostal potok v místě kde končil a klikatil se skoro bez břehů,na okrajích zbytky ledu...prostě jak někde v létě na Aljašce,nebo Kanadě,chyběl tomu jen ten medvěd číhající na lososa,a všechen terén pánové nádherně SCALE :tleskam: Technika dostala řádně zabrat,ale poježdění luxusní.Snad se tam ještě dostanem než začne vegetační období a všechno zaroste zas až do podzimu.
wolff
Píšu strašně moc!

jj jak pise Fanda super pojezdeni super pohosteni dik cele rodince za pekne stravene odpoledne i s kanonadou :FINE:
Fanda 9
Píšu hodně

JJ,rána z děla,houfnice,či co to bylo,byla super.Wolffovi hučí v uchu ještě ted :-D
poschlmartin
Píšu hodně

Jsme radi ze se libilo, i my byli spokojeni. Je to uplne jina dimenze ve vicero lidech. Ale hlavne manzelka byla spokojena - a to je nejdulezitejsi. I kdyz buchta zbyla nedotcena...
Mira
Veterán fóra

počkej vy ste měli buchtu, nikdo jí nesněd a ... a... JÁ UŽ NECHCI STAVĚT AUTO JÁ S NIM CHCI JEZDIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRRRRR

Buchtu vem klidně i na ježdění kamkoliv, jen napiš předem já si vemu do termosky kafe.
poschlmartin
Píšu hodně

Co ti budu vypravet. Z basy neubylo jedineho naboje, na buchtu se nedostalo a na rozni taky zbylo! A na ohnivou vodu ani pomysleni, to je samej abstinent a nebo ridic. Holt, jaky si to udelas, takovy to mas! Taky stavim auto, nekolik a furt jezdim. Dojizdim starou boudu a zaroven vedle roste nova, nebo dve. Preci te nebudeme vodit za rucicku jako malyho. Musis si to umet zorganizovat! To preci nejde neco rozvrtat a pak brecet ze tohle nejde a tamto neni!!!
Mira
Veterán fóra

:-D ále mě to zas až tak nesere (23:49) :-D to já jen že buchtu bych se neupejpal a pivem jsem víkend stejnak zdatně živil, no ale proti řízení neni argumentu, dá se samozřejmě dlouze diskutovat nad tím, že Wolff pivo nepije, kdyby aspoň ze slušnosti říkal že jo, ale von to ani nezastírá.. To je zásadní a ani promyšlená skladba čajů chybějící minerály nenahradí.

já mam jen tady toho axíka, i tak je to za kopici peněz a abych si kkupoval eště něco do foroty nebo .. jakou kravinu vymyslet ... rolbu :-D ... na to nemam ani prondělky, ani proterky, ani prostředky, pročtvrtky, propátky, proboty ni proděle.

eště teda nitro monstra, ten by asi při odpoledni trpělivosti jel, ale sem línej objednat si kolečko za 4 kila bez kerýho to nepojede. Takže skučim spíš kvůli tý buchtě :FINE:
Fanda 9
Píšu hodně

že ti ta rolba tak leží v žaludku :-( Ještě bych si chtěl letos koupit crawlera,ano budete 4 rčko v garáži,aby bylo kdyžtak o čem diskutovat...
Hele Martine já jse na tu buchtu koukal,talíř ležel u mne,ale bylo mi to blbý si dát,když jí nikdo jinej nechtěl :-D A Wolffíka nechte,dyt jedl jak otesánek,jen nepil.Být tam déle,tak bych se neostýchal říct si o pivo,a ted mě napadlo,že jsem si mohl dát o Wolff to odřídit zpátky-příště :tleskam: Musíme vychytat víkend kdy bude pěkně,ještě neporoste tráva a ty budeš mít čas,a s dovolením tam dorazit od rána,protože je fakt kde a po čem jezdit,i když to už bylo včera,tak jsem stále nadšenej terénem :OK:
wolff
Píšu strašně moc!

Miro jak pise Martin delas novou kastli starou jezdis a novou zkousis a zase jezdis starou a zase zkousis novou on nemyslel ze si mas koupit novy auto ja jsem to delal stejne postupne jsem preskocil z honcha na defa a bylo jezdil jsem porad ty trubko a ne ze zase uvidíš ty dvojsmysly :-D :-p
Mira
Veterán fóra

dvojsmysly sem nevidel, dokud si je neprozradil :-D

Fando, ale hovno mi lezi rolba v zaludku, kup si vole este dve ;-) ja nezavidim, ja to jen otacim v humor. samosebou ze podvozek by jezdil, kdybych teda nerozrezal kola, ale potrebuje servis a co hlavne - auto stavim povetsinou v casech, kdy bych jezdil - takze vono bych nic moc neudelal, kdybych chodil jezdit.

navic podvozek dostane nejaky novinky, spoustu merkuru, napasovat to na sebe nebude otazka okamziku.

dalsi auto bych rad :-) short course vede, budou narozeniny, ale do rc se mi zas tolik vaty cpat nechce, jedno auto poradne bude stacit. To az treba za 10let a nebo ve wolffim veku - to si kupujes radost naposledy :-D tam je toho treba vyuzit.

rolbu chci videt nazivo a prekecat te na psh kastlicku
Fanda 9
Píšu hodně

dyt já vím,že mi to nezávidíš,v pohodě.Jen se to stále mele dokola,rolba,rolba,rolba...Mě taky sere že není sníh,že to furt nemám hotový,taky bych jezdil až bych brečel.Prostě špatně načasovaný,špatnej rok-bez sněhu.Se nedá nic dělat,jen proto na to nezanevřu.Jestli máš na RRC málo práce,tak ti klidně nějákou skicu dovezu,materiál platím,i na pivo ti zbyde ;-) Já jsem na to levej,jsem odkázanej na nabídku hotových věcí(a na Wolffa) :-D
Do shorta jdi-zadokolky,je to fakt neuvěřitelný co se s tím dá dělat :tleskam: Na vyblbnutí super stroj.
Mira
Veterán fóra

no o rolbe se mluvi (...mluvim :-D) predevsim proto, ze to je ROLBA a ne treba honcho vzadu tu s kolem, jindy s oblibenym prevadecem spojitosti, pak zas cerveny nebo i modry. Rolbu nevymyslis, jo, udelam si vozejk, na nej jiny auto, nebo se odvazu a budu tahat jachtu (1:10, vazne o tom za range premyslim, sluselo by mu to a na ortech by to vypadalo jako ze tudy tahnes malou lednicku..) - ale to porad neni rolba, to ma este vetsi koule :-D je to proste... jako by sis ji 1:1 koupil domu do suchace k felicii.. proste rolba je nejvic :-D

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“