Už je to i pojízdný ale zbytek fotek dodám o víkendu.
TT-01D - Ezrun 35A 9T - Nismo R34 GT-R Z-tune CC-01 - Mitsubishi Pajero SAR Scania 6x6 SAR - probíhá zkušební stavba Fire Truck Pierce - probíhá stavba FlySky GT3B 2,4GHz
Tak já to dnes dodělal podle nového vzoru a funguje to parádně !! :OK: Jen opravdu byl problém s koly-offsetem. A potom na trial to opravdu bude chtít předělat na převodovku s HPI. Dal jsem tam stříďák..dobrý...ale na převodech to nemá brzdu!
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Dodávám zbytek fotek. Dřív jsem to nějak nezvládnul. Ostatní fotky http://martin4.rajce.idnes.cz/Uprava_cc01 Tu origoš nájezdovou ochranu i s rámem sem tam vrátil protože se mi asi nejvíc zamlouvá. Jen to musím ještě doladit. Při kompletaci jsem zjistil že mi někam zmizely zápustný šroubky. :-p
TT-01D - Ezrun 35A 9T - Nismo R34 GT-R Z-tune CC-01 - Mitsubishi Pajero SAR Scania 6x6 SAR - probíhá zkušební stavba Fire Truck Pierce - probíhá stavba FlySky GT3B 2,4GHz
Ahoj lidi jsem tu nový a chtel bych si za cca 1rok objednat pajero. jaky mate nazor na toto auto. jo a este kdyz si koupite original sestaveny tak nevite kolikátku baterku to utahne aby nevyhorel motor. Dík za odpoved :BYE: