Asi poslední 3 týdny jsem byl nadrženej začít taky už něco udělat na dráze. Dnes už mi to nedalo a jel jsem si koupit rýč od Fiskars, aby se mi dobře dělalo a hlavně jsem nemusel jezdit za rodičema do vesnice si ho půjčovat a měl ho pořád po ruce :lol: Aby to neznělo blbě, tak jsem se před
3 roky odstěhoval z dvougeneračního domu do paneláku. Znáte to, jaké to je občas bydlet s rodiči :roll: Tudíž nářadí moc nemám a ještě plánuji dokoupit kolečko. Mám k dispozici garáž, kousek od dráhy, tak to tam mohu skladovat.
Takže jsem koupil ten rýč :lol: Naložil v garáži krumpáč a kýbl a jel konečně něco dělat. Takže jsem se po dlouhé pauze uchopil krumpáče a půlroční rituál kopání a házení hlíny znova nastal. V kýblu jsem roznesl hlínu na propadlá místa a poupravil 60% dráhy. Pak jsem začal špekulovat co s těmi pneumatikami a nakonec jsem dostal docela dobrý nápad :!:
Dal jsem je všechny 4 vedle sebe, ale každou jinak vysoko a při zkoušce to ukázalo mnoho kombinací obtížnosti.

Ještě to samozřejmě upravím ví, ale odvykl jsem si od lopaty a tahání kýblů a zádíčka už bolela dost :? Přemýšlím zda tam nechat tunel, či to celé zasypat už kvůly těm smradům, aby to už nevytrhli, tak kvůli více možností najíždět i z boku. Tunel se jen projede a nic víc, ale nájezdy z boků + přejezd přes pneu může být dobrý :idea:

Celkový pohled po zimě :lol:

:!: A jako poslední dobrá zpráva je, že jsem v týdnu volal kámošovi a domluvil bagr na další polovinu dráhy, takže se těšte na zajímavé úseky a skoro dvojnásobnou rozlohu dráhy. Nebudu si hrát na hrdinu, ale sám nebo max. ve dvou na to už nemám dost sil a nechci zas celé léto strávit kopáním a vozením koleček s hlínou. Hlavně díky bagru vzniknou daleko větší muldy a krom teréních úprav budu moct pořádně jezdit a né jen stavět :!: