Hoši přihodili jsme startovné na 80 Kč, aby se dala koupit i nějaká bonboniéra pro tým :wink: Organizátoři to maj pořád za pade a já shrábnu do společné kasičky třicetikorunu 8) Odsouhlaseno naším Stevenem Spielbergem :mrgreen:
Ahoj, chc s vámai probrat jeden návrh (nápad), který mi byl nabídnut. Moje dcera Peťa se učí hrát na violoncello a má nadšenýho učitele. Slovo dalo slovo, já jsem se pochlubil našima autama a jemu se to líbí. Má nějakou kapelu (tuším 4 violoncella) a skládá taky hudbu. K věci: chtěl by natočit video a k němu pak něco složit. Může někdy přijet na závod a spáchat svůj záměr? Ptám se proto, abych mu neřekl že jo a vy jste byli proti. Osobně si myslím, že by to mohlo být zajímavý. Laďa
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
A dovedete si představit až přijede kapela na závody,posadí se někde mezi sekce aby nezavazela a spustí koncert. Borci ve fracich . . . My v maskáčích zabahneni . . . . všechno točí zástupci tisku a televize. . . . taky nad tím lítá Jájek s vrtulníkem a točí to . . .Worm dělá pozemní akční záběry . . .
Všechnu tu nadheru podela Balu protože zase vyhraje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mesany píše:Ahoj, chc s vámai probrat jeden návrh ...
Myslím, že nikdo nebude proti. Nějaké vysílací práva neřešíme (ikdyž by to bylo zajímavé :lol: ) takže si každý muže točit podle libosti a čím víc tím líp.
Máš někde ukázku té hudby? Pokud by měli zájem a pokud by se mi hodila, můžu ji použít jako podkladovou k videím a připsat třeba do titulku... jenom ty tantieny asi nebudou :wink:
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
Tak to bude mazec,jen doufám,že nebudeme muset jet do rytmu-nebo možná jo? 8)
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/