ahoj, byl jsem si v neděli zajezdit, ale pořád se mi nedařilo nastavit na vysílačce to brzdění v kopcích, pořád mi to z prudkého kopce samo sjíždí, jen jsem si zase rozvrtal nastavení vysílačky a nic z toho, ach jo
To je ten novej vodotěsnej regl? Pokud ano, tak ještě kup USB programátor a programuj přes comp. Je to sice drahý, ale asi se to vyplatí. Nebo zkus zjistit, jestli ho nemá někdo v okolí.
Hilux na šasí Slick7 "TADY" Hilux "Žirafa" na SCX10 Hilux "KATONI" na TF2 "TADY" Crawlík Bullýk "RAJČE"
Net píše:mám gt3b tam páky nejsou ale strávil jsem nad tím už několik půlhodin a pořád nic
nejsou?páka plynu na ní bude a s tou budeš kvrdlat-podle návodu když jsi regl dával do auta tak jsi nastavoval výchylky brzda-plyn to budeš muset udělat znova a dostat se do programovacího menu-jak máš v návodu ty tabulky :wink:
ahoj, dnes jsem si všiml, že mám na jednom předním kole větší vůly v kloubu co je na něm přišroubované kolo, (nevim jak se tomu říká), auto má najeto sotva 25 km, nevíte někdo co by to mohlo být? zkoušel jsem všechny šroubky a ty jsou dotažené, je možné že už odešlo ložisko nebo je to něco jiného? co se tam tak může poškodit? děkuji
Suky ten tvůj článek jsem již četl v jiném vlákně, máš to supr a je to i hezky napsaný nicméně zpět k problému s brzdou, tak jsem se díval na návod co k tomu dsys dávají, a čím víc jsem to študoval, tím víc jsem se do toho zamotal až jsem z toho byl tak rozhozenej, že jsem si šel raději zajezdit pokud je tu někdo, kdo nastavoval dsys podle návodu, a může mi pomoct budu mu vděčný :idea: http://www.rajce.net/f757205222 http://nascar88.rajce.idnes.cz/4-_rc_ex ... y_0001.jpg
ahoj, Salvátore ani se neptej, podle té jejich tabulky na str. 5 návodu bych si vybral P6 ve sloupci V4 ( aut. pas. brzda je aktivní při nastavení páky do neutrálu) pokud to dobře chápu, měla by být 100% takže by auto mělo stát i v nejprudším kopci, ovšem bojím se tím jejich páka do maxima páka do minima rozvrtat celý regulátor a možná i vysílačku
Nemáš v okolí někoho alespoň s programovací kartou? Sice to taky není nic moc, ale určitě to je lepší, než to programovat přes rádio. Úplně nejlepší je ale ten USB kabel a PC. S tím to je paráda.
Hilux na šasí Slick7 "TADY" Hilux "Žirafa" na SCX10 Hilux "KATONI" na TF2 "TADY" Crawlík Bullýk "RAJČE"