Tak už mi to jede. A není to úplně nejhorší. Jen elektronika cosi blbne. Asi budu muset přidat bec na servo nebo co já vím. :-p Foto zatím nedám bo jsem bez kastle a bez foťáku tak později. :BYE:
Jedno jsem tam koupil ... mělo těch 21 kg, bylo super, zatím nejsilnější co jsem měl ale po dvou hodinách jízdy u baráku se rozlisovaly převody a bylo po všem, z ničeho mi to nepasovalo a to jsem jich kuchnul asi šest :-( tak tomu teď už nevěřím ale ty ceny jsou tam tak lákavé ... ale nevím jestli mám znova vstoupit do stejné řeky, i když hodně kluků ty HK jezdí .... ale docela bych to rád pořešil, 16kg savox je už bezmocný a ta baluova hitparáda za dva tisíce byla snad už třikrát na reklamaci ... :roll:
Tak já tam doteď měl tu čínu 12kg za 250Kč :-D točit to točí ale když zůstane někdě vyset tak se nechytá a po tom co jsem tam dneska dal větší páku tak už se nechytá ani na rovině... Z HK jsem to chtěl hlavně proto že tam mám naky prachy co mi vracely za reklamaci reglu, a dostanu je zpět pouze dalším nákupem.
Změnil jsem na žádost "ohodnocení" za nenastoupení do sekce. Dávali jsme 300, ale když vezmem v potaz, že posereš sekci v druhé brance, tak dostaneš víc bodů, než kdybys nenastoupil vůbec ... :-p je to fakt, i když jsem to nikdy nějak hluboce neřešil, jelikož v takových případech jezdec má stejně nějakých 800 - 1200 bodů celkově, tak o nic moc nejde ... :lol:
Jo a týmy budou bodované součtem bodů dvou nejlepších jezdců .... v rally to myslím bylo tak, že dle tohoto součtu se udělal žebříček a týmy pak dostaly body jako jezdci 30, 25, 20 .... to se mi moc nelíbí
Tak Balu v rámci tréningu na první závod stihl ještě dobrodružnou noční expedici. V hornaté krajině lýseckého pralesa a přilehlích rozvalinách málem odpáli svého Dědka 8o . Pro pořádnou atmosféru VOLUME UP!!!(ZESÍLIT) :) :tlachy:
Dnes jsem opět mluvil s učitelem mé dcery a když slyšel, že další závod je u Máry v Přerově, tak coby rodilej Přerovák poudal, že se určitě přijde podívat. Příští týden budou v Ostravě ve studiu nahrávat nějakou hudbu, tak se pak uvidí, co z toho nakonec vznikne.
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
nechci tady zavádět další popud k diskusi, jen bych si dovolil na základě zkušeností z posledního závodu všechny upozornit: Dotek auta řidičem, je každý dotek a je za 50 trestných bodů, ať už stavíte převrácené auto na kola, nebo měníte baterku či odstraňujete jinou závadu
Prostě jakmile se dotknete během projíždění sekce auta rukou, máte dotek, takže i pokud si budete opravovat upadlou karoserii bude to komisařem považováno za dotek !!! Tím nemyslím nic proti nikomu, ale po závodu na toto téma vyskytly dotazy tak si to místo ředitele závodu dovoluji upřesnit, věřím, že se mnou Ondro souhlasíš. Ani skutečná auta si během závodu nenasazují upadlé karoserie :-D a nevidím důvod proč by měl někdo během závodu, když už vjede do sekce sahat na auto !!! pokud má tu potřebu, tak asi udělal něco špatně a měl by být za to penalizován.