Na fóru se pohybuji už pár let ale zatím mě tu pravděpodobně nikdo nezná takže ve zkratce: 18-ti letý student ze Žďáru nad Sázavou (Vysočina), který už hodně dlouho touží po nějakém offroadu. Pár let už jezdím RC rally s Xray, ale v tomto odvětví RC modelařiny jsem naprostý nováček.
Podvozek už sice mám pár dní doma, ale pořádně jsem se do něj pustil až teď. Pod rukama mi prošlo už celkem dost podvozků různých značek, ale takhle zvláštně řešený podvozek jsem ještě neviděl. Popravdě myslel jsem že se skládá z více dílů a že půjde víc rozložit. Co jsem skládal nebo rozdělával podvozky tak jsme je mohl rozebrat na několik desítek dílů, ale u CC je prostě jen jeden velkej kus plastu, v tom převody a na stranách ramena.. :-D Nejen že to nejde pořádně vyčistit, ale přijde mi to i nepraktické z hlediska výměny v případě nějakého poškození. Nevím jak moc se v offroad stane že se něco rozlomí, ale na rally bych podvozek s podobnou koncepcí určitě neocenil. :-D To jsou jen mé dojmy..
Zatím jsem se pustil jen do rozebrání a vyčištění podvozku. Jak jsem psal, není to vůbec lehký protože to nejde kloudně rozebrat. :evil:
Vana relativně čistá. :-)

Nezapomněl jsem ani na ložiska.

Zatím vše, ale postupuji dále. Ještě mě čekají převody, vložky, pájení konektorů a nějaké další drobnosti.
Doufám, že Zidona nezklamu aby nemusel litovat komu to prodal.. :-)