Dnes jsem se už snad po sté přeřekl a místo Swiňák tě nazývám už Nivák... :-D A chudák Nivuška u tebe....Kudy jezdím tak na tebe myslím...v Sobotíně stojí jedna v kopřivách...
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Kurde neblbni, Nivák je ještě mladej sopel :mrgreen:
To jsem rád, že jsem tak důležitá součást tvého života :mrgreen:
Tak v Sobotíně jo? no až bude potřeba, možná bych se po ní sháněl. Ještě mi tu jeden borec z fora ukázal jednu, co stojí za Brnem, ale nemám teď prachy a ani není moc potřeba .... zrezlé budou všechny stejně :lol:
Nojo tak koupil jsem ji na ježdění do terénu, tak ať maká holka. Leštěnku z ní dělat nebudu, to nemám v plánu. Ale trochu polátat by bylo potřeba .... :-[
Kdo si mě tu bere do úst? :-D :-D :-D no ta naše niva taky nemá nárazník.. upadlo to u z kusem podlahy :D a ještě se nám nechtělo ty díry zadělat plechem :-D
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Takový to, když se na dílně řekne "helé, mě něco napadlo ... " :twisted: :lol: Bohužel, v případě nás dvou (s Adamem) to ale není nikdy nic dobrýho ... :P
Dneska jsem byl trochu vyvětrat Disco a vyzkoušet jednu libovou cestu která by měla být sjízdná přitom suchu co teď je. Bohužel blbec pořád nevozím motorovku a už snad po páte mě zastavil padlí strom :-( Pár fotek, videjka nahrávám.
Co říkáte? Tady by se chlastalo :-D
Naposledy upravil(a) maztekk dne 04.04.2014 8:12, celkem upraveno 1 x.