To poschlmartin: jj jak pises..ale ta party u vas mne nevyjde..zena rikala ze by jela semnou.. ale nakonec vysel termin "POTOMEK" Zrovna na nedeli co je tva akce..Tudis nebudu a budu v Brne Skoda jsme se tesily
To Fanda.. Jo ale vase domluva pres mobil ne?? je to jedno neber osobne ja nemohl tak jsem ani moc neregistroval a necetl.. ve ctvrtek jsem prijel z Chebu v patek jsem jel do tejna vg sobotu Brno(motosalon) nedele jsem byl v K.Varech pro model..tudis asi 15hv aute pres vejkend.. tudis na nic cas..
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Tom-jaká domluva přes mobil?Říkám že to tady přece bylo na foru a stejně nikdo!Ptáme se pokaždý když někam jdem,jedem.Že nemáš čas chápu,to je jasný,stejně tak jako já ted čas mívám,ty ho nemáš.Zas přijde období kdy já budu zabitej a ty budeš každej tejden jezdit,to je život,co naděláme.Jen je prostě smutný,že je takovejch aut a jezdit jde pár(doslova pár)lidí. Poschlmartin-my to nosily,pravda.a to budte rádim,že jste nejeli za ten Brloh jak jsem ještě jeli s Wolffem a Honzou,Wolffík o tom básnil a takový fiasko :-D pár šutrů po lese a jinak listí že jsme v tom bylo po kolena a auta nosili,páč byla vidět sotva střecha když auto jelo po zemi :-D
Možná to už znáte, ale mě to vážně rozštíplo, hledal jsem inspiraci čím zpestřit okolí lovecké chaty na neděli a už je to jasný - jelikož se věci maj dělat pořádně, tak já už teda nic dělat nebudu...
to bysme nemohli nikdo delat nic, bejt to meritko. je to husty. ale cim hustejsi to je a cim vic casu u toho promrdas, tim na vetsi ho..o to je. sorry, ale pro normalni lidi co chodi do fachy, obhospodari zenu, deti, barak, tohle neni. to proste neni casove mozny, jeden hasicak tohodle formatu je x hodin prace (jasny - pan je sikovnej a dva dny mu to netrva)...
pro nas smrtelniky musi stacit ta polovicata modelarina.
co cko ma funkcni, hasicak praskovy a s revizi, i od ty flexy mu vede kabl... fakt mazec, a i za to chce docela malo na to jaky je to srani. kdyz kouknu co stoji na webu plastova nahrazka sekyry tak stopade bych mu za tu jeho, kterou si muzes pobrousit a i s ni leccos odvetvis, dal.
... ale to si radsi vyrobim svoji pac me to proste baviiiiiiiiiiiiiii
asi jako jeho. meli bysme zajit na to pivo co sme nakousli uz o Vanocich
hele, klucii, nemate nekdo tamijackou (nebo jinou) cervenou barvu na svetla?? takovou co to dioda prosviti a vypada to dobre. ja mam prave od tamiye oranzovou na blinkry a potrebuju cerveny zadni svetla. je docela mastna tak se mi uplne nechce plazit kilace za par tahu steteckem, ty 4 cm ctverecni a pak to bude lezet v kredenci roky k nicemu. co? jak jste na tom?
Pozde, pozde, pozde - vcera jsem objednal z mz-racing, dost me tlacil cas a zde avizovanej modelex nemel. Turkovy jsem poslal mejl s poptavkou, ze by si privydelal a ja to mel pod cenou postovnyho, profesionalne se na me vybod...